73 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις χθες στην Περιφέρειά μας

0
ΔΥΟ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Εβδομήντα τρεις παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις, βεβαιώθηκαν χθες Δευτέρα (6.4.2020), συνολικά σε όλη την περιφέρεια Πελοποννήσου και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα. Επιπλέον συνελήφθησαν στην περιφέρεια μας, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, 2 άτομα γιατί λειτουργούσαν τα καταστήματά τους (υγειονομικού ενδιαφέροντος), παρά την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας συναφών επιχειρήσεων.

Η σχετική ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομική Διεύθυνσης Πελοποννήσου αναφέρει τα εξής:

“Συνεχίζονται οι συστηματικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται από το αστυνομικό προσωπικό, σε όλη την περιφέρεια της Πελοποννήσου, για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, χθες (6.4.2020), συνελήφθησαν στην περιφέρεια μας, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, δύο (2) ημεδαποί, κατηγορούμενοι για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Κατά τους αστυνομικούς έλεγχους, διαπιστώθηκε οι ανωτέρω να λειτουργούν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, παρά την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας συναφών επιχειρήσεων.

Επιπλέον, για άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν συνολικά εβδομήντα τρεις (73) παραβάσεις σε όλη την περιφέρεια Πελοποννήσου και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας”.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.