65 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις χθες στην Πελοπόννησο

0

Εξήντα πέντε συνολικά παραβάσεις βεβαιώθηκαν χθες Σάββατο (28.3.2020), στην περιφέρεια Πελοποννήσου, για άσκοπες μετακινήσεις -παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού- και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα. Ακόμη στην περιφέρειά μας, συνελήφθη μία ημεδαπή, κατηγορούμενη για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Ειδικότερα σε σχετική ενημέρωση από την ΓΠΑΔ Πελοποννήσου, αναφέρονται τα εξής:

«Συνεχίζονται οι συστηματικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται από το αστυνομικό προσωπικό, σε όλη την περιφέρεια της Πελοποννήσου, για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, χθες (28.3.2020), συνελήφθη στην περιφέρεια μας, μία (1) ημεδαπή, κατηγορούμενη για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Κατά τους αστυνομικούς ελέγχους, διαπιστώθηκε η ανωτέρω να λειτουργεί καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, παρά την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας συναφών επιχειρήσεων.

Επιπλέον, για άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν συνολικά (65) παραβάσεις σε όλη την περιφέρεια Πελοποννήσου και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.