56 προσλήψεις στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

0

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ 81 ΑΤΟΜΑΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Σε 56 προσλήψεις που αφορούν προσωπικό εστίασης, φύλαξης και καθαριότητας, θα προχωρήσει το Νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου αναλαμβάνουν εργασία 81 άτομα νοσηλευτικού-παραϊατρικού και λοιπού προσωπικού. Ακόμη, μέχρι τέλη Οκτωβρίου αναλαμβάνουν εργασία 12 μόνιμοι γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) και σε άλλα τμήματα και 4 ακόμη ειδικευμένοι από μετάθεση.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του (ανάρτηση στο FB), ο διοικητής του Νοσοκομείου Γ. Μπέζος, «μετά την αποχώρηση των εργολάβων και την 1η διετία των ατομικών συμβάσεων, παραλάβαμε σήμερα το πρωί τις εγκρίσεις από το ΑΣΕΠ για να προχωρήσουμε στις προκηρύξεις για πρόσληψη 17 ατόμων στην εστίαση και 7 στη φύλαξη. Τις επόμενες μέρες θα παραλάβουμε και την έγκριση για τα 32 άτομα στη καθαριότητα». Ακόμα ο κ. Μπέζος προσθέτει πως «οι προκηρύξεις θα δημοσιευθούν μεταξύ 15-20 Αυγούστου».

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗΣ ΘΕΣΕΩΝ

nosokomeio_ xeir

Σε άλλη ανάρτησή του ο διοικητής του Νοσοκομείου αναφέρεται στο χρονοδιάγραμμα παραλαβής εξοπλισμού στο νοσηλευτικό ίδρυμα, καθώς και κάλυψης θέσεων ιατρικού, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού, σημειώνοντας ότι:

  • Μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου αναλαμβάνουν εργασία 81 άτομα νοσηλευτικού-παραϊατρικού και λοιπού προσωπικού
  • Μέχρι τέλη Οκτωβρίου αναλαμβάνουν εργασία 12 μόνιμοι γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων για το ΤΕΠ και σε άλλα τμήματα και 4 ακόμη ειδικευμένοι από μετάθεση.
  • Μέχρι τέλη Σεπτέμβρη θα έχει ολοκληρωθεί η μετάθεση 1 Δ/ντή Νευροχειρουργού και η πρόσληψη 1 επικουρικού νευροχειρουργού.

Όσον αφορά στο χρονοδιάγραμμα παράδοσης εξοπλισμού στο νοσοκομείο για το επόμενο τρίμηνο, ο κ. Μπέζος το παρουσιάζει ως εξής:

  • Μέχρι τις 10 Αυγούστου παραδίδονται 18 νέες πολυθρόνες αιμοκάθαρσης
  • Μέχρι τέλη Αυγούστου παραδίδονται 2 συστήματα βιντεολαπαροσκόπησης HD πλήρες
  • Μέχρι 7 Σεπτεμβρίου παραδίδονται 1 τομογράφος οπτικής συνοχής OCT και 1 νευροχειρουργικό μικροσκόπιο
  • Μέχρι 20 Σεπτεμβρίου παραδίδονται 7 σκιαλυτικές λυχνίες με δορυφόρο τύπου led
  • Μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου παραδίδεται νέο σύστημα επεξεργασίας νερού για την Μονάδα Τεχνητού Νεφρού
  • Μέχρι τέλη Οκτώβρη ολοκληρώνονται οι διαγωνισμοί για 1 βρογχοσκόπιο, για 1 αρθροσκόπιο και για 20 μηχανήματα αιμοκάθαρσης (προϋπ. 550.000 €-(ο διαγωνισμός είναι σε εξέλιξη)
  • Μέχρι τέλη Οκτώβρη ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός για προμήθεια εξοπλισμού στο Κ.Υ Καλαμάτας 370.000€-(ο διαγωνισμός είναι σε εξέλιξη).

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

nosokomeio_a1

Ολοκληρώθηκαν τα σχέδια των μηχανικών συνεργατών και μετά τις 25 Αυγούστου ξεκινούν οι εργασίες αναδιαρρύθμισης του χώρου αναμονής της Ψυχιατρικής Κλινικής, του Μαγνητικού Τομογράφου και άλλων Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων.

nosokomeio_a2

μοιραστειτε το:

Comments are closed.