30 προγραμματικές συμβάσεις προς έγκριση στο ΠεΣυ, οι 12 για Μεσσηνία

0

Η έγκριση σύναψης 30 Προγραμματικών Συμβάσεων περιλαμβάνονται μεταξύ των 46 θεμάτων της ημερήσιας διάταξης της αυριανής (26 Ιουνίου 2019) συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, η οποία θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα και θα πραγματοποιηθεί στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

Από Αυτές οι 12 αφορούν στη Μεσηνία, εκ των οποίων οι 3 το Δήμο Τριφυλίας, 5 τον Δήμο Οιχαλίας και 4 με την Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας την Ιερά Μονή Βουλκάνου και Ιερό Ναό.

Με την έναρξη της συνεδρίασης θα γίνουν ανακοινώσεις του Προέδρου Περιφερειακού Συμβουλίου Ηλια Στρατηγακου και του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, ενώ μετά την έγκριση πρακτικών προηγουμένων συνεδριάσεων του Σώματος θα ακολουθήσει η συζήτηση του θέματος «Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου, στο πλαίσιο του έργου Extra – Sme’s του Ευρωπαϊκού Προγράμματος διασυνοριακής εδαφικής συνεργασίας INTERREG Europe».

Στη συνέχεια θα έλθει προς συζήτηση το θέμα: Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της Παναρκαδικής Συνομοσπονδίας Αμερικής, του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης και της Πελοπόννησος Α.Ε. Ανώνυμης Αναπτυξιακής Εταιρείας Ο.Τ.Α. για την πράξη «Μελέτη της καθ’ ύψος επέκτασης του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης».

Τα 12 θέματα της σύναψης Προγραμματικών Συμβάσεων που αφορούν στη Μεσσηνία είναι τα εξής (με τη σειρά που αναφέρονται):

 1. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τριφυλίας για την πράξη με τίτλο: «Βιολογικός καθαρισμός ΤΚ Χριστιανούπολης της ΔΕ Φιλιατρών» της ΠΕ Μεσσηνίας.
 2. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Τριφυλίας και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου για την εκτέλεση του έργου: «Τσιμεντόστρωση δρόμου ΤΚ Αγριλιάς προς εκκλησία Αγ. Νικόλαος Δήμου Τριφυλίας».
 3. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Οιχαλίας για την εκτέλεση του έργου «Αποκατάσταση πρώην Δημοτικού Σχολείου Παραπουγκίου».
 4. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως Θεοτόκου Βουλκάνου Μεσσηνίας, για την υλοποίηση του έργου «Ψηφιοποίηση των χειρογράφων και καταλογογράφηση των εντύπων της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως Θεοτόκου Βουλκάνου Μεσσηνίας».
 5. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Τριφυλίας και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου, για την εκτέλεση του έργου «Βελτίωση – συντήρηση δημοτικού δρόμου ΠΛΑΤΗ – ΜΑΛΗ Δήμου Τριφυλίας».
 6. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Οιχαλίας και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου, για την εκτέλεση του έργου «Βελτίωση αγροτικής οδού ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΙ – ΠΟΛΙΧΝΗ Δήμου Οιχαλίας».
 7. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας, για την εκτέλεση του έργου «Αναπαλαίωση Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Άνω Δωρίου Μεσσηνίας και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου».
 8. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Οιχαλίας και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου, για την εκτέλεση του έργου «Βελτίωση αγροτικής οδού Καλλιρόη – Βασιλικό Δήμου Οιχαλίας».
 9. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Οιχαλίας, για την εκτέλεση του έργου «Πλακοστρώσεις δημοτικών οδών και κοινόχρηστων χώρων στην ΤΚ Στάσιμου Δήμου Οιχαλίας».
 10. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Οιχαλίας, για την εκτέλεση του έργου «Αποπεράτωση εργασιών Πολιτιστικού Κέντρου ΤΚ Σκάλας Δήμου Οιχαλίας».
 11. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας, για την εκτέλεση του έργου «Αντικατάσταση στέγης Ι.Ν. Αγίων Πάντων Μεταμορφώσεως Δήμου Πύλου – Νέστορος ΠΕ Μεσσηνίας».
 12. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σπερχογείας, για την εκτέλεση του έργου «Εργασίες αποκατάστασης Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σπερχογείας».

Δείτε εδώ την πρόσκληση για τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης και τους εισηγητές τους.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.