22 συλλήψεις σ’ ένα 4ήμερο στο αεροδρόμιο Καλαμάτας

0

Μετά τις 16 συλλήψεις αλλοδαπών στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας από το Σάββατο έως και τη Δευτέρα, σε 9 ξεχωριστές περιπτώσεις, συνελήφθησαν 6 ακόμα άτομα εκεί, χθες Τρίτη (4.8.2020).

Ειδικότερα, συνελήφθησαν χθες στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, 6 αλλοδαποί, 4 άνδρες, ηλικίας 21, 23, 28 και 36 ετών και 2 γυναίκες, ηλικίας 22 και 27 ετών, καθώς επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πτήση για Μπέργκαμο Ιταλίας με πλαστά έγγραφα.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων των προαναφερομένων, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για Μπέργκαμο Ιταλίας, διαπίστωσαν ότι αυτά ήταν πλαστά.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, από την κατοχή τους, δελτία ταυτότητας Ιταλικών Αρχών και διαβατήριο Γαλλικών Αρχών.

Οι συλληφθέντες, που κατηγορούνται για πλαστογραφία και παράβαση της Νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας. Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.