200 χιλ. € για ηλεκτροφωτισμό δρόμων της Μεσσηνίας

0

Την διενέργεια δημοπρασίας για το προϋπολογισμού 200.000 € έργο του ηλεκτροφωτισμού κόμβων και άλλων σημείων του εθνικού οδικού δικτύου στην Π.Ε. Μεσσηνίας ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή, στην πρόσφατη συνεδρίασή της.

Στην ίδια συνεδρίασή της, η Επιτροπή ενέκρινε την προμήθεια 900 φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ακόμα δόθηκε η έγκριση προμήθειας 7 οικίσκων τύπου isobox από την Περιφέρεια Πελοποννήσου προκειμένου να τους διαθέσει σε δημόσιες δομές υγείας με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για τον ασφαλή έλεγχο ύποπτων περιστατικών όσον αφορά τον κορονοϊό covi-19. H ενέργεια αυτή γίνεται μετά την έγκριση που έδωσε η Οικονομική Επιτροπή, όσον αφορά το πρακτικό της επιτροπής που διενήργησε την διαπραγμάτευση για την εν λόγω προμήθεια, ο προϋπολογισμός της οποίας είναι 70.000 €.

Η Οικονομική Επιτροπή, εξ άλλου προέβη στην έγκριση των όρων διακήρυξης συνοπτικού διαγωνισμού για την επικαιροποίηση της εκπονηθείσας μελέτης σκοπιμότητας και βιωσιμότητας του επιχειρηματικού πάρκου Μεγαλόπολης.

Ενέκρινε επίσης το πρακτικό της δημοπρασίας για το προϋπολογισμού 70.000 € έργο καθαρισμού στην απαλλοτριωμένη ζώνη της παλαιάς σιδηροδρομικής γραμμής από Κόρινθο έως Δερβένι.

Εξ άλλου, η Επιτροπή προέβη στην έγκριση διακήρυξης ανοικτής διαδικασίας μέσω του ΕΣΗΔΗΣ για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης αναφορικά με το έργο της συντήρησης της επαρχιακής οδού 7, στο τμήμα Άργος – Κουτσοπόδι, με προϋπολογισμό 800.000 €.

Εγκρίθηκε, τέλος, και η 13η τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος ΚΑΠ 20% για το 2020.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.