14 ακόμη νέοι υποψήφιοι Κοσμόπουλου, παρουσία 3 πρ. δημάρχων

0

Παρουσία των πρ. δημάρχων Καλαμάτας Γιώργου Κουτσούλη, Θουρίας Γιώργου Σκαλαίου, Πεταλιδίου Ηλία Κουτσοδημητρόπουλου και δημοτικών συμβούλων (Θεοδώρου Μπρεδήμα, Γιώργου Νταγιόπουλου, Δημήτρη Πουλοπούλου, Τάσου Πολυχρονοπούλου), έγινε σήμερα (21/3/2019), στις 6:00 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο “Pharae Palace”, από τον επικεφαλής του συνδυασμού “Καλαμάτα μπροστά”, Βασίλη Κοσμόπουλο, η παρουσίαση 14 ακόμα υποψηφίων συμβούλων της παράταξής του.

Δημήτρης Πουλόπουλος, Θεόδωρος Μπρεδήμας, Γιώργος Κουτσούλης, Γιώργος Νταγιόπουλος

Μεταξύ αυτών οι Δημοτικοί σύμβουλοι Στάθης Σταματόπουλος, Δημήτρης Φαββατάς και Κώστας Γεωργακίλας -οι οποίοι με κοινή δήλωσή τους ανακοίνωσαν ότι σε συνάντησή τους με τον κ. Κοσμόπουλο «συμφωνήσαμε και επικυρώσαμε τη συνεργασία μας»- και ο Γιάννης Χριστόπουλος που με κοινή επίσης δήλωσή του με τον επικεφαλής της παράταξης “Αλλαγή” Θεόδωρο Μπρεδήμα, σημείωσαν πως «η εποχή απαιτεί άλλο βηματισμό και αυτήν την αλλαγή μπορεί να κάνει πράξη η ομάδα του συνδυασμού “Καλαμάτα Μπροστά”, με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Καλαμάτας, τον Βασίλη Κοσμόπουλο».

Ο κ. Κοσμόπουλος, ευχαρίστησε για την παρουσία τους όλους τους παρευρισκόμενους, αναφερόμενος ιδιαίτερα στους προαναφερόμενους πρ. Δημάρχους και πρ. δημοτικούς συμβούλους, σημειώνοντας πως «με τη σημερινή τους παρουσία μας τιμούν ιδιαίτερα, μας συγκινούν με την εμπιστοσύνη που μας περιβάλλουν και γι’ αυτό τους ευχαριστώ πολύ».

Ο κ. Κοσμόπουλος είπε ότι «προσπαθήσαμε με διαφάνεια να έρθουμε σε επαφή με άλλους συνδυασμούς και κινήσεις πολιτών για την διαμόρφωση προεκλογικών συγκλίσεων», καθώς, όπως σημείωσε, «είναι πεποίθηση μας, ότι οι προεκλογικές συγκλίσεις είναι πολύ πιο εύκολες και πολύ πιο στέρεες από τις μετεκλογικές» και πρόσθεσε πως «το αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών σε σχέση με τους συνδυασμούς δεν ήταν θετικό».

Αθανασοπούλου Κατερίνα, Δημήτρης Φαββατάς, Γιάννης Χριστόπουλος, Στάθης Σταματόπουλος, Κώστας Γεωργακίλας και Γιάννης Δεικτάκης

Οι νέοι 14 υποψήφιοι σύμβουλοι που ανακοινώθηκαν είναι οι εξής:

 1. Αθανασοπούλου Κατερίνα (Ελεύθερη επαγγελματίας, Πτυχιούχος Διοίκησης και Οικονομίας, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Στελεχών Μάρκετινγκ, Μέλος στο Τοπ. Συμβούλιο Καλαμάτας)
 2. Γεωργακίλας Ευστάθιος (Γεωπόνος – Αγρότης)
 3. Δεικτάκης Ιωάννης (Επαγγελματίας Οδηγός)
 4. Ζομας Πέτρος (Οικονομολόγος, Διερμηνέας – Μεταφραστής)
 5. Καμαρινοπούλου Αμαλία (Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός)
 6. Κλείδωνα – Τριανταφύλλου Χρυσούλα του ΠΑΝ. (Ιδιωτική Υπάλληλος)
 7. Κουτίβας Μιχάλης (Συνταξιούχος Υπάλληλος ΔΕΗ)
 8. Μπλέτσας Βασίλειος (Ιδιωτικός Υπάλληλος, Διπλ. Προπονητής Ποδοσφαίρου)
 9. Μουτσούλας Ηλίας (Ιδιωτικός Υπάλληλος, Απόφοιτος Τοπικής Αυτοδιοίκησης)
 10. Ράλλης Γιώργος (Αγρότης Οικολογικής Καλλιέργειας)
 11. Σταματόπουλος Ευστάθιος (Δικηγόρος, Δημοτικός Σύμβουλος)
 12. Φαββατάς Δημήτριος (Δημόσιος Υπάλληλος, Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας)
 13. Φράγκος Αριστοτέλης (Αντιπρόεδρος στην Ένωση Μεσσηνίων Συγγραφέων, Πολιτιστικός εκπρόσωπος για τη Μεσσηνία του Ομίλου για την UNESCO τεχνών, λόγου και επιστημών Ελλάδας)
 14. Χριστόπουλος Ιωάννης (Εκπαιδευτικός, Δημοτικός Σύμβουλος, Δ/ντης στο 10ο Δημοτικό Σχολείο).
 • Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ομιλία του Βασίλη Κοσμόπουλου κατά την παρουσίαση των 14 προαναφερόμενων υποψηφίων.
μοιραστειτε το:

Comments are closed.