1.9 εκατ. € για νέο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό

0

ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Συμβάσεις για την προμήθεια νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για το νοσοκομείο Καλαμάτας, προϋπολογισμού 985.000 €, υπογράφονται από την Δευτέρα, ενώ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα δημοσιευθούν νέες διακηρύξεις προμήθειας ανάλογου υλικού, προϋπολογισμού 520.000 €.

Αυτό ανακοίνωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γ. Μπέζος σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπληρώνοντας ότι ακόμα θα δημοσιευθούν νέες διακηρύξεις για την προμήθεια νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας, προϋπολογισμού 340.000 € και για την ηλεκτρομηχανολογική αναβάθμιση του Κ.Υ. Μελιγαλά προϋπολογισμού 40.000 €.

Ειδικότερα, η ανάρτηση του κ. Μπέζου με τίτλο «Νοσοκομείο Καλαμάτας: 4 στα 4 Την επόμενη εβδομάδα και ούτε μέρα χαμένη!!!!», στην οποία περιγράφεται ο νέος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός, συνολικού προϋπολογισμού 1.885.000 € αναφέρει:

1ον. Υπογράφονται από Δευτέρα οι συμβάσεις για την προμήθεια νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού μέσω Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων συνολικού προϋπολογισμού 985.000 €:

 1. Σύστημα βιντεολαπαροσκόπησης HD, τμχ 2
 2. Ενδοσκοπικός πύργος ΩΡΛ HD
 3. Σύστημα υπερηχοτομογραφίας καρδιολογικής χρήσης,τμχ 2
 4. Σύστημα επεξεργασίας νερού, τμχ 1
 5. Σκιαλυτικές λυχνίες με δορυφόρο τύπου LED
 6. Τομογράφος οτπικής συνοχής OCT, τμχ 1
 7. Νευροχειρουργικό μικροσκόπιο, τμχ 1
 8. Υπερηχοτομογράφος γενικής χρήσης, τμχ 2

2ον. Δημοσιεύουμε νέα διακήρυξη για προμήθεια νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού προϋπολογισμού 520.000 € και αυτό μέσω ΠΔΕ:

 1. Είκοσι μηχανημάτων αιμοκάθαρσης
 2. ενός βρογχοσκοπικού πύργος πλήρης
 3. ενός συστήματος βιντεοαρθροσκόπησης υψηλής ευκρίνειας

3ον. Δημοσιεύουμε νέα διακήρυξη για την προμήθεια νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας συνολικού προϋπολογισμού 340.000€ από το αποθεματικό του Υπουργείου Υγείας:

 1. Ψηφιακό Ακτινογραφικό Συγκρότημα Τύπου
 2. Σύστημα Ψηφιοποίησης Ακτινογραφίας
 3. Σύστημα Υπερηχοτομογραφίας Καρδιολογικής Χρήσης
 4. Σύστημα Υπερηχοτομογραφίας Γενικής Χρήσης
 5. Οδοντιατρικό Συγκρότημα Πλήρες τμχ 3

4ον. Δημοσιεύεται νέα διακήρυξη για την ηλεκτρομηχανολογική αναβάθμιση του Κ.Υ. Μελιγαλά προϋπολογισμού 40.000 € και αυτό από το αποθεματικό του Υπουργείου Υγείας.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.