ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ 5ΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ & ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΕΛΙΑΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Τρία σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια του 5ου Πανελληνίου Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Επιτραπέζιας Ελιάς που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 5 – 7 Απριλίου 2019, στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου “Elite”, στην Καλαμάτα.
Συγκεκριμένα τα σεμινάρια που διοργανώνονται έχουν ως εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 6/4 ώρα 16:30 – 20:30 :
«Οδηγός για την προετοιμασία του ελαιώνα, τις συλλογής των καρπών και τις ποιοτικής ελαιοποίησης, σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις».
Απευθύνεται σε: ελαιοκαλλιεργητές, ελαιοτριβείς.
Εισηγητής: Βασίλης Φραντζολάς Food Policy M.Sc. – City University London, Olive Oil Taster – Quality Advisor.
Κόστος συμμετοχής: 50€
ΚΥΡΙΑΚΗ 7/4 ώρα 12:30 – 14:00 :
«Ευκαιρίες Δικτύωσης για τους επαγγελματίες του κλάδου ελαιοπαραγωγής. Επιχειρηματικές συναντήσεις στο εξωτερικό: Anuga, Free from functional food, Food Technologies Murcia). Προώθηση τεχνολογιών στο εξωτερικό (Enterprise Europe Network)»
Διαδραστική Άσκηση: Πώς προετοιμάζομαι για μία επιτυχημένη επιχειρηματική συνάντηση με εταιρείες του εξωτερικού.
Απευθύνεται σε: ελαιοτριβείς, τυποποιητές, εξαγωγείς
Εισηγητής: Κατερίνα Παπαδούλη, Σύμβουλος μεταφοράς τεχνογνωσίας στο «Δίκτυο Πράξη»
Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν
ΚΥΡΙΑΚΗ 7/4 ώρα 11:00 – 12:00
«Διεθνή πρότυπα και εξαγωγές/διεθνείς αγορές βιολογικών προϊόντων»
Απευθύνεται σε: ελαιοτριβείς, τυποποιητές, εξαγωγείς
Εισηγητής: Δημήτρης Φενέκος, γεωπόνος, επιθεωρητής της ΔΗΩ
Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν
Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης και στα 3 σεμινάρια. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής έως 30/4/19 – Τηλ. 27210 62151 κα Γιώτα Παπαγεωργοπούλου – www.kalamata-olivefestival.gr και [email protected]