Το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας διοργανώνει εκπαιδευτικό διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Παραγωγή υψηλής ποιότητας αγροτικών προϊόντων», το οποίο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου, και την Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου, από τις 18:00 έως τις 21:15.
Τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
- Ποιοτικά Τρόφιμα: Οδηγίες για Ορθές Καλλιεργητικές Πρακτικές – Από την επιλογή της ποικιλίας μέχρι τη συγκομιδή
Ομιλητής: Μιχάλης Γενιτσαριώτης, Γεωπόνος – Γεωργικός Σύμβουλος - Η ανάπτυξη της ποιότητας των προϊόντων στον αγροδιατροφικό τομέα
Ομιλητής: Νίκος Γκιζγκής, Χημικός MSc, Σύμβουλος Ποιότητας, Επίκουρος Εισηγητής Perrotis College
Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
- Από τη συγκομιδή μέχρι την τυποποίηση – Ορθές πρακτικές ελαιοποίησης – Κρίσιμα σημεία στο ελαιοτριβείο
Ομιλητής: Νίκος Κουτσούκος, Χημικός MSc, Σχολείο Ελιάς & Ελαιολάδου - Ποιότητα τροφίμων: Επιτυχημένες μέθοδοι και πρακτικές παραγωγ
Συντονιστής Δημήτριος Μουστάκης MBA, MIS, PhD(Cand.) Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom. Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να εγγραφούν στο σεμινάριο χρησιμοποιώντας τη φόρμα εγγραφής: https://forms.gle/oq6pGrSXxcni8fUE9, ή να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας τηλεφωνικά ή μέσω email για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες εγγραφής.
Κόστος Συμμετοχής : 30 ευρώ.
Πληροφορίες:
Τ/ 2721025700 – 6974600678
E/ [email protected]
W/ www.kaem.gr