Ψήψισμα για “προβοκάτσια” και “συνωμοσιολογία”

0

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ

Σε «κακοσχεδιασμένη πλεκτάνη που κατέρρευσε εκκωφαντικά μπροστά στην αδιαμφισβήτητη αλήθεια» αναφέρεται το ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου που εγκρίθηκε (δια βοής) με τη λήξη της χθεσινής (10/4/18) συζήτησης του θέματος της καταγγελίας της αντιπεριφερειάρχου Ελ. Αλειφέρη περί υποκλοπών στο γραφείο της, στο οποίο προστίθεται: «Η προβοκάτσια, η πολιτική περιφρόνηση και η συνωμοσιολογία δεν κατάφεραν όπως στόχευαν να θίξουν τις υπολήψεις προσώπων που έχουν ταχθεί στην υπηρεσία του δημοσίου συμφέροντος» και ακόμα πως «δεν κατάφεραν όπως στόχευαν να υφαρπάξουν μέσα από σκευωρίες τη “συμπάθεια της κοινής γνώμης για εκλογικούς και μόνο λόγους».

Με το τέλος της σχετικής συζήτησης του θέματος που εισήχθη στο ΠεΣυ, μετά από πρόταση των συμβούλων της μειοψηφίας, πρόταση ψηφίσματος, το οποίο, όμως, απορρίφθηκε από την πλειοψηφία, η οποία ενέκρινε το εξής ψήφισμα:

Στη Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου της 10-4-2018, το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε την εισήγηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου καθώς και την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής σε ότι αφορά το ζήτημα της πιθανής υποκλοπής στην Π.Ε. Μεσσηνίας και συγκεκριμένα:

  1. Την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης από τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές στις οποίες έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη.
  2. Η μέχρι τώρα πληροφορία από τα αποτελέσματα της έρευνας των Αρμόδιων Αρχών για τον περιβόητο «κοριό» που… «βρέθηκε» στις εγκαταστάσεις της Π.Ε. Μεσσηνίας, αποκαλύπτει ότι, αφενός μεν την υπεύθυνη και σοβαρή στάση της Περιφερειακής Αρχής, αφετέρου δε την μοναδική και σαφή πρόθεση αυτών που ανέδειξαν το θέμα.
  3. Η κακοσχεδιασμένη πλεκτάνη που κατέρρευσε εκκωφαντικά μπροστά στην αδιαμφισβήτητη αλήθεια. Η προβοκάτσια, η πολιτική περιφρόνηση και η συνωμοσιολογία δεν κατάφεραν όπως στόχευαν να θίξουν τις υπολήψεις προσώπων που έχουν ταχθεί στην υπηρεσία του δημοσίου συμφέροντος. Δεν κατάφεραν όπως στόχευαν να αποπροσανατολίσουν την Κοινωνία και τη Διοίκηση της Πελοποννήσου από τα πραγματικά ζητήματα που αφορούν τον τόπο. Δεν κατάφεραν όπως στόχευαν να υφαρπάξουν μέσα από σκευωρίες τη “συμπάθεια” της κοινής γνώμης για εκλογικούς και μόνο λόγους. Η Αλήθεια έλαμψε.
  4. Ως μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε και να εγγυόμαστε για τη θωράκιση και την ενίσχυση της Δημοκρατίας και των Θεσμών με κάθε κόστος. Ελπίζουμε, εκείνοι που εμπνεύστηκαν και επιχείρησαν με πανικό και αλαζονεία το ακριβώς αντίθετο να πράξουν πολιτικά τα δέοντα, ως ελάχιστο ύστατο δείγμα σεβασμού στον Πελοποννησιακό λαό.

Για το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

Ο Πρόεδρος

Ηλίας Στρατηγάκος

μοιραστειτε το:

Comments are closed.