Ψήφισμα του Δήμου Οιχαλίας για το Πάτρα – Πύργος – Τσακώνα

0

Ομόφωνο ψήφισμα ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Οιχαλίας για το δρόμο Πάτρα – Πύργος – Καλό Νερό – Τσάκωνα, ζητώντας να «ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια και να ξεκινήσει άμεσα η κατασκευή του αυτοκινητόδρομου, ούτως ώστε να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2023, βάσει χρονοδιαγράμματος του ΕΣΠΑ».

Το ψήφισμα έχει ως εξής:

ΑΡ.ΑΠΟΦ.178/2019
ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΙΧΑΛΙΑΣ
Αποφάσισε ομόφωνα
την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος:

To δημοτικό συμβούλιο, οι θεσμικοί, κοινωνικοί και λοιποί φορείς, καθώς και οι κάτοικοι του Δήμου Οιχαλίας, συμπαρατασσόμαστε με τα δημοτικά συμβούλια των δήμων των Νομών Αχαΐας, Ηλείας και Ιονίων Νήσων σχετικά με την κατασκευή του δρόμου Πάτρα- Πύργος-Ολυμπία-Καλό Νερό- Τσακώνα.

Συγκεκριμένα, απαιτούμε την άμεση κατασκευή του εν λόγω οδικού άξονα, χωρίς άλλη καθυστέρηση, μιας και κάτι τέτοιο θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών και υπονομεύει την τουριστική και αναπτυξιακή προβολή του Νομού μας και κατ’ επέκταση του Δήμου μας.

Πρέπει να αναληφθούν οι όποιες πρωτοβουλίες εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης, προκειμένου να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια και να ξεκινήσει άμεσα η κατασκευή του αυτοκινητόδρομου, ούτως ώστε να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2023, βάσει χρονοδιαγράμματος του ΕΣΠΑ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΣΑΛΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

μοιραστειτε το:

Comments are closed.