Ψήφισμα για το θάνατο του τ. δημάρχου Ανδρούσης Μ. Παπαδόπουλο

0
ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Ψήφισμα για τον πρώην Δήμαρχο Ανδρούσας (2004-2010) Μένη Παπαδόπουλο που έφυγε από τη ζωή χθες (8/4/19) το μεσημέρι, σε ηλικία 91 ετών, εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης. Ακόμα ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης με δήλωσή του εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο του τ. δημάρχου Ανδρούσας Μένη Παπαδόπουλου, “εξέχουσας προσωπικότητας στον χώρο της αυτοδιοίκησης”, όπως αναφέρει σε αυτήν.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης στην Ανδρούσα, την Τετάρτη (10/4/19) στις 3:30 μετά το μεσημέρι.

Όπως δήλωσε ο κ. Τσώνης, “το ενδιαφέρον, η προσφορά και η αγάπη του Μένη Παπαδόπουλου για τον τόπο του ήταν σημαντικότατη και το έργο του θα αφήσει ζωντανό το όνομά του, στις επερχόμενες γενεές. Ο Μένης Παπαδόπουλος που είχε διατελέσει δήμαρχος Ανδρούσας αποτελεί φωτεινό παράδειγμα υπηρεσίας με ήθος, συνέπεια και αγάπη για όλους μας”.

Το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης έχει ως εξής:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Μεσσήνης κατά την έκτακτη συνεδρίασή του στις 08 -04 -2019 και μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του πρώην Δημάρχου Ανδρούσης Μένη Παπαδόπουλου που με το ήθος του και τις δημοκρατικές του αρχές προσέφερε ανεκτίμητες υπηρεσίες στο θεσμό της Αυτοδιοίκησης, εξέδωσε ΟΜΟΦΩΝΑ το ακόλουθο ψήφισμα:

  1. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του εκλιπόντος
  2. Να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους συγγενείς του εκλιπόντος.
  3. Να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.
  4. Να κατατεθεί στεφάνι εκ μέρους του Δήμου.
  5. Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό Τύπο.

Ο Δήμαρχος                          Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Γεώργιος Τσώνης                     Νικόλαος Κοτταρίδης»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΑ

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Ε. Νίκας προέβη στην εξής δήλωση, για το θάνατο Μένη Παπαδόπουλου:

«Αποχαιρετούμε τον πρώην Δήμαρχο Ανδρούσας Μένη Παπαδόπουλο, τον ευγενή, φιλόμουσο και οραματικό Δήμαρχο με τη μεγάλη προσφορά στο Δήμο Ανδρούσας και στην Αυτοδιοίκηση, γενικότερα. Ο αείμνηστος Δήμαρχος υπήρξε μία χαρισματική προσωπικότητα, με σημαντική προσφορά σε κάθε τομέα της πλούσιας δραστηριότητάς του: σπουδαίος αυτοδιοικητικός, παραδειγματικός οικογενειάρχης, έντιμος έμπορος, φιλάνθρωπος, σταθερός στη φιλία και στις αξίες της κοινωνίας μας.
Στο καλό, φίλε Μένη!».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.