Χρηματοδότηση του Δήμου Μεσσήνης για ίδρυση βρεφικού Τμήματος

0

Εγκρίθηκε με -την 6852/16.07.2018- απόφαση του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η αίτηση Χρηματοδότησης του Δήμου Μεσσήνης για ίδρυση βρεφικού Τμήματος.

Η πρόταση αφορά χρηματοδότηση συνολικού ποσού 50.000,00€, για την ίδρυση και λειτουργία ενός βρεφικού τμήματος δυναμικότητας 12 βρεφών ηλικίας 1,5 έως 2,5 ετών, στον Δ΄ Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Μεσσήνης.

Στο πλαίσιο της προαναφερόμενης πρότασης χρηματοδότησης, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μεσσήνης συνέταξε την υπ. αρ. 1237-43/2018 μελέτη που με θέμα «εργασίες διαμόρφωσης χώρων βρεφικού τμήματος στον Δ΄ Παιδικό Σταθμό», σύμφωνα με την οποία στο ισόγειο κτίριο του Δ’ Παιδικού Σταθμού, θα γίνουν οικοδομικές εργασίες διαμόρφωσης σε τμήμα 350 τ.μ. αλλά και προμήθεια εξοπλισμού, ώστε ο χώρος να καταστεί κατάλληλος και ασφαλής για την στέγαση του νέου βρεφικού τμήματος.

«Η συντονισμένη προσπάθεια θα συνεχιστεί για την ίδρυση και λειτουργία περισσότερων τμημάτων στο μέλλον ,μεριμνώντας για τις οικογένειες και τις ανάγκες των συμπολιτών μας», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Μεσσήνης.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.