Χρηματοδοτήσεις για τα γήπεδα Φιλιατρών και Διαβολιτσίου

0

Εγκρίθηκε σήμερα η χρηματοδότηση του έργου του φωτισμού του Δημοτικού Σταδίου Φιλιατρών, ύψους χρηματοδότησης 360.000 ευρώ, με την υπογραφή της πράξης ένταξης του έργου στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων.
Σήμερα εξάλλου εγκρίθηκε και η χρηματοδότηση για την κατασκευή αποδυτηρίων στο Δημοτικό Γήπεδο του Διαβολιτσίου, έργο ύψους 229.000 ευρώ.

Ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας και πρ. υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, επισκέφθηκε νωρίτερα το Δημοτικό Στάδιο Φιλιατρών, όπου συνομίλησε με αθλητικούς φορείς και εκπροσώπους της τοπικής κοινότητας. Μαζί του ήταν και ο επίσης υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Πατσαρίνος, ενώ εκεί βρέθηκε και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Φιλιατρών Γ. Λεβεντάκης, ο οποίος είπε ότι “αυτό το οφείλουμε στον υπουργό και γι’ αυτό τον ευχαριστούμε πάρα, πάρα πολύ”.

Σε δηλώσεις του ο Α. Χαρίτσης ανέφερε:«Νομίζω ότι ο κόσμος έχει χορτάσει από υποσχέσεις. Είμαστε εδώ σήμερα γιατί υπογράφηκε η πράξη ένταξης του έργου του φωτισμού στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, έργο ύψους 360.000 ευρώ. Είχαμε πει ότι αυτό το έργο θα γίνει πραγματικότητα και σήμερα ξεκινά η υλοποίησή του. Το ποσό των 360.000 ευρώ έχει δεσμευθεί. Άρα κλείνει ένας κύκλος, για ένα έργο για το οποίο κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Υπάρχει όμως και ένα δεύτερο έργο, αυτό του ταρτάν του γηπέδου, έργο το οποίο βρίσκεται στο στάδιο της αξιολόγησης από το πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ”. Μετά το πέρας της αξιολόγησης και αυτού του έργου, θα έχουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αναβάθμισης του γηπέδου. Πρόκειται για μία εξαιρετικά σημαντική παρέμβαση, που θα βοηθήσει τόσο την ομάδα όσο και τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αθλητικές διοργανώσεις σε έναν κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο. Θα είμαστε εδώ για να το εγκαινιάσουμε!».

Παρακολουθείστε τις δηλώσεις του Αλέξη Χαρίτση στο video που ακολουθεί:

μοιραστειτε το:

Comments are closed.