Χασισοφυτεία με 62 δενδρύλλια στον Δήμο Τριφυλίας

0

Μία ακόμα χασισοφυτεία, ανακαλύφθηκε στη Μεσσηνία, οι καλλιεργητές της οποίας είναι άγνωστοι. Η φυτεία βρισκόταν σε ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο, σε αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Τριφυλίας (Τ.Κ. Αρμενιών), με 62 δενδρύλλια κάνναβης.

Ειδικότερα, χθες (17.9.2020) το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση και εξερεύνηση από αστυνομικούς, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, στην ανωτέρω περιοχή. Εκεί εντοπίστηκε σε ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο, φυτεία κάνναβης, όπου καλλιεργούσαν 62 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -2,50 μέτρων περίπου, τα οποία αφού εκριζώθηκαν, κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, στο χώρο της φυτείας, βρέθηκε αρδευτικός και καλλιεργητικός εξοπλισμός, ο οποίος και κατασχέθηκε.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που καλλιεργούσαν την φυτεία.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.