Χαρίτσης: Συμφωνεί ο κ. Μητσοτάκης με την τοποθέτηση Σαμαρά

0

Στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” στον Ant1 με τον Γιώργο Παπαδάκη εμφανίστηκε ο Βουλευτής Μεσσηνίας και εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης, ο οποίος στη διάρκεια της συνέντευξής του, αναρωτήθηκε «αν συμφωνεί ο κ. Μητσοτάκης με την τοποθέτηση Σαμαρά περί λαθροεποικισμού και πάση θυσία αποδέσμευσης από τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Σε άλλα σημεία της συζήτησης ο κ. Χαρίτσης είπε:

– Η ήπια αντιμετώπιση της κυβέρνησης απέναντι στη διαρκώς αυξανόμενη προκλητικότητα της Τουρκίας, έχει δυσμενείς συνέπειες για τη χώρα μας.

– Ο Αλέξης Τσίπρας είχε πετύχει τη δυνατότητα επιβολής κυρώσεων προς την Τουρκία – Δυστυχώς η κυβέρνηση της ΝΔ δεν διεκδίκησε την επιβολή τους.

– Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κάλυψε με το κοινωνικό μέρισμα περισσότερα από 3,5 εκ. συμπολίτες μας, αυτούς που επλήγησαν περισσότερο από την οικονομική κρίση- Τότε η ΝΔ μιλούσε για ‘ελεημοσύνη’ και ‘ψίχουλα’ και τώρα δίνει μέρισμα σε 200.000 μόνο ανθρώπους.

– Με τα χρήματα που βρήκε στα δημόσια ταμεία από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ επέλεξε να ευνοήσει μια πολύ μικρή μερίδα του πληθυσμού και όχι την κοινωνική πλειοψηφία.

Δείτε την παρέμβαση του Αλέξη Χαρίτση στο video που ακολουθεί:

Ζωντανά τώρα στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" στον Ant1 με τον Γιώργο Παπαδάκη – Συντονιζόμαστε και συζητάμε εφ' όλης της ύλης #ant1tv #KalimeraEllada

– Συμφωνεί ο κ. Μητσοτάκης με την τοποθέτηση Σαμαρά περί λαθροεποικισμού και πάση θυσία αποδέσμευσης από τη Συμφωνία των Πρεσπών;- Η ήπια αντιμετώπιση της κυβέρνησης απέναντι στη διαρκώς αυξανόμενη προκλητικότητα της Τουρκίας, έχει δυσμενείς συνέπειες για τη χώρα μας- Ο Αλέξης Τσίπρας είχε πετύχει τη δυνατότητα επιβολής κυρώσεων προς την Τουρκία – Δυστυχώς η κυβέρνηση της ΝΔ δεν διεκδίκησε την επιβολή τους- Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κάλυψε με το κοινωνικό μέρισμα περισσότερα από 3,5 εκ. συμπολίτες μας, αυτούς που επλήγησαν περισσότερο από την οικονομική κρίση- Τότε η ΝΔ μιλούσε για ‘ελεημοσύνη’ και ‘ψίχουλα’ και τώρα δίνει μέρισμα σε 200.000 μόνο ανθρώπους- Με τα χρήματα που βρήκε στα δημόσια ταμεία από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ επέλεξε να ευνοήσει μια πολύ μικρή μερίδα του πληθυσμού και όχι την κοινωνική πλειοψηφία⏩ Από τη συνέντευξή μου στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" στον Ant1 με τον Γιώργο Παπαδάκη#ant1tv #KalimeraElladaΚαλημέρα Ελλάδα ΑΝΤ1ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Δημοσιεύτηκε από Alexis Charitsis – Αλέξης Χαρίτσης στις Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2019
μοιραστειτε το:

Comments are closed.