Χαρίτσης: Να τοποθετηθεί ο Πρωθυπουργός για τον Δ. Κουκούτση

0
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΜΕΣΣΗΝΗΣ, Δ. ΜΑΝΗΣ

«…να αντιληφθεί ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη συνιστά ευθεία επίθεση στη δημοκρατία μας και στο κεκτημένο της πλήρους απομόνωσης της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης», σημειώνει ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης σε δήλωσή του αναφερόμενος στον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την «πρωτοφανή αντιδημοκρατική πρόκληση: Οι δημοτικές αρχές Καλαμάτας, Μεσσήνης και Δυτικής Μάνης που στηρίχτηκαν επίσημα από τη ΝΔ τοποθέτησαν τον υπόδικο πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δ. Κουκούτση στην έμμισθη θέση του προέδρου του συνδέσμου διαδημοτικής ύδρευσης», όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει. Ζητά δε από τον κ. Μητσοτάκη «να τοποθετηθεί επιτέλους επίσημα και θεσμικά».

Ειδικότερα, η δήλωση του Αλέξη Χαρίτση έχει ως εξής:

«Τις τελευταίες μέρες στη Μεσσηνία βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια πρωτοφανή αντιδημοκρατική πρόκληση: Οι δημοτικές αρχές Καλαμάτας, Μεσσήνης και Δυτικής Μάνης που στηρίχτηκαν επίσημα από τη ΝΔ τοποθέτησαν τον υπόδικο πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δ. Κουκούτση στην έμμισθη θέση του προέδρου του συνδέσμου διαδημοτικής ύδρευσης.

Σήμερα την Καλαμάτα επισκέφτηκε ο κ. Μητσοτάκης. Είπε πολλά και κατά τη συνήθειά του γενικά και αόριστα. Δεν είπε όμως κουβέντα για την εξαιρετικά ανησυχητική επιλογή μερίδας της τοπικής ΝΔ να συνεργαστεί με υπόδικους της Χ.Α. Περιμένουμε έστω και τώρα ο κ. Μητσοτάκης να αντιληφθεί ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη συνιστά ευθεία επίθεση στη δημοκρατία μας και στο κεκτημένο της πλήρους απομόνωσης της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης.

Και να τοποθετηθεί επιτέλους επίσημα και θεσμικά».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.