Χίλια λάπτοπ για μαθητές της Περιφερείας Πελοποννήσου

0

Την προμήθεια 1.000 φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών (laptop) για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου (συνολικός προϋπολογισμός 300.000 ευρώ μαζί με τον ΦΠΑ) ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας στη συνεδρίασή της που έγινε σήμερα Παρασκευή 15 Μαΐου, με τηλεδιάσκεψη.

Ακόμα η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την προμήθεια 4 φορητών ακτινολογικών μηχανημάτων για ισάριθμα νοσοκομεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου (συνολικός προϋπολογισμός 190.000 ευρώ μαζί με τον ΦΠΑ). ¨ενα απο αυτά προορίζονται για το νοσοκομείο, όπως είχε δηλώσει ο Περιφερειάρχης Παν. Νίκας.

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας στη συνεδρίασή της που έγινε στις 15/5/20 με τηλεδιάσκεψη

H Επιτροπή ενέκρινε επίσης:

  • Την προμήθεια σωλήνων για τις άμεσες και επείγουσες ανάγκες των Πυροσβεστικών της Περιφέρειας Πελοποννήσου (προϋπολογισμός 70.000 ευρώ μαζί με τον ΦΠΑ)
  • Την προμήθεια ελαστικών για τα οχήματα των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Αρκαδίας (προϋπολογισμός 31.359,13 ευρώ μαζί με τον ΦΠΑ).

Τέλος, εκτός ημερησίας διάταξης, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την ενίσχυση των οδοντιατρικών συλλόγων της Περιφέρειας Πελοποννήσου με 11.900 ευρώ, στο πλαίσιο των μέτρων για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.