“ΦιλόΔημος”: 40 εκατ. € για τα σχολεία στη Δ. Μάνη

0

Στο πλαίσιο των Προσκλήσεων του Προγράμματος «ΦιλόΔημος ΙΙ» του υπουργείου Εσωτερικών, ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ενέκρινε την ένταξη των κάτωθι Πράξεων δήμων συνολικού ποσού ύψους 1.481.199,00 € με τη συμμετοχή των δήμων να ανέρχεται στο ποσό των 209.799,00 €.

Για τη συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων, μέσω του Προγράμματος «ΦιλόΔημος ΙΙ» διατίθενται στον Δήμο Δυτικής Μάνης 40 εκατ. €. Από αυτά, τα 24 εκατ. € προέρχονται από το ΠΔΕ του υπουργείου Εσωτερικών και 16 εκ. € από ίδιους πόρους του Δήμου Δυτικής Μάνης.

Αποκλειστικά για τη συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων, οι Πράξεις που εντάσσονται στο Πρόγραμμα «ΦιλόΔημος ΙΙ» έχουν ως εξής:

filodhmos d. manh

Ακολούθως, για την «Προμήθεια-Τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών των δήμων της χώρας», οι Πράξεις που εντάσσονται στο Πρόγραμμα «ΦιλόΔημος ΙΙ» έχουν ως εξής:

filodhmos ect

Οι δικαιούχοι δήμοι για τη χρηματοδότηση των ως άνω πράξεων, θα απορροφήσουν πρώτα τους πόρους του Υπουργείου Εσωτερικών. Στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθούν οι ίδιοι πόροι των δήμων.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.