“Φέτος το Πάσχα να μην ταξιδέψετε στα χωριά σας”

0
ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ

“Παρά το γεγονός ότι το Πάσχα είναι η μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας και ο λαός μας θέλει το Πάσχα στο χωριό, εγώ θα σας στεναχωρήσω, ζητώντας συγγνώμη γι’ αυτό και θα σας παρακαλέσω για την προστασία της δικής σας υγείας αλλά και των προσφιλών σας προσώπων φέτος να μην ταξιδέψετε στα χωριά σας”, παροτρύνει ο Δήμαρχος Δυτικής Μάνης Δημ. Γιαννημάρας τους ετεροδημότες με ανοικτή επιστολή του, η οποία αναφέρει σε αυτήν τα εξής:

«Αγαπητοί Συνδημότες,
Εύχομαι σε όλους υγεία και καλή Ανάσταση.

Παρά το γεγονός ότι το Πάσχα είναι η μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας και ο λαός μας θέλει το Πάσχα στο χωριό, εγώ θα σας στεναχωρήσω, ζητώντας συγγνώμη γι’ αυτό και θα σας παρακαλέσω για την προστασία της δικής σας υγείας αλλά και των προσφιλών σας προσώπων φέτος να μην ταξιδέψετε στα χωριά σας.

Τώρα που φθάνουμε, όπως φαίνεται, προς το τέλος των έκτακτων συνθηκών λόγω Covid -19- ας μη γίνουμε αιτία να ξαναρχίσουμε από την αρχή γιατί τότε θα είναι πολύ αργά.

Είμαι βέβαιος ότι ο Κύριος μας που πάντα στα δύσκολα ήταν κοντά μας θα είναι και τώρα δίνοντάς μας δύναμη υπομονή και θέληση για να μείνουμε στο Σπίτι και όλοι μαζί μετά από λίγο να φωνάξουμε Covid-19- άντε γειά.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΜΑΡΑΣ»

μοιραστειτε το:

Comments are closed.