Υπό τον Γ. Μπουντρούκα η “Πελοποννησιακή Συμμαχία 2019”

0

Η συμπόρευση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Γιάννη Μπουντρούκα και της κίνησης “Πελοποννησιακή συμμαχία 2019”, της οποίας τίθεται επικεφαλής, αποφασίστηκε σε σύσκεψη των δυο πλευρών, που πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 4/11/2018 στην Τρίπολη.

Πάντως, έκπληξη προκαλεί η χωρίς χρονοτριβή και με συνοπτικές διαδικασίες απόφαση σύμπραξης του  Γιάννη Μπουντρούκα και της κίνησης “Πελοποννησιακή συμμαχία 2019”, δημιουργώντας την εντύπωση ενός προσχεδιασμένου «αρραβώνα», με πολλά ερωτηματικά για τον λόγο που «στήθηικε» με αυτόν τον τρόπο και τη σκοπιμότητα της σκηνοθετημένης(;) παράστασης.

Θυμίζουμε ότι η ανακοίνωση υποψηφιότητας του Γιάννη Μπουντρούκα έγινε στις 26 Οκτωβρίου 2018, η ιδρυτική διακήρυξη της κίνησης “Πελοποννησιακή συμμαχία 2019” δημοσιοποιήθηκε την 1η Νοεμβρίου 2018 και τα βρήκαν στα γρήγορα οι δύο πλευρές στις 5 Νοεμβρίου!

Σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρονται τα εξής:

«Την Κυριακή, 4/11/2018 και ώρα 18:00, πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη σύσκεψη με τη συμμετοχή του κ. Γιάννη Μπουντρούκα και πολυμελούς αντιπροσωπείας μελών της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ 2019» με θέμα συζήτησης την εκτίμηση της πορείας ενωτικής οργάνωσης του αγώνα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Μετά από διεξοδική συζήτηση ομόφωνα αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

  1. Επικεφαλής της κοινής αυτοδιοικητικής προσπάθειας και της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ 2019» τίθεται ο κ. Γιάννης Μπουντρούκας.
  2. Το βασικό πλαίσιο των αυτοδιοικητικών αρχών όπως αυτή διατυπώθηκε στην ιδρυτική διακήρυξη της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ 2019» αποτελεί τη συλλογική μας δέσμευση και την πρόσκληση συμπαράστασης προς όλους τους πολίτες της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
  3. Ομόφωνα αποφασίστηκε η συγκρότηση ψηφοδελτίου που θα ενισχύει τη βασική επιλογή της ριζικής ανανέωσης των υποψηφίων του Περιφερειακού Συμβουλίου και της ενίσχυσης της ενωτικής συμπαράταξης των πολιτών της Περιφέρειας μας με κυρίαρχο στόχο την κοινωνική πρόοδο και την οικονομική και αναπτυξιακή αναγέννηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
  4. Με νεότερες ανακοινώσεις θα γίνουν γνωστές οι διαδικασίες διαλόγου με τους φορείς και τους πολίτες της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την οριστικοποίηση του προγραμματικού πλαισίου».
μοιραστειτε το:

Comments are closed.