Υποψήφιος στη Μεσσηνία ο Χαρίτσης και στην Αθήνα ο Κατρούγκαλος;

0

Ως υποψήφιος στη Μεσσηνία φέρεται ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, σύμφωνα με δημοσιεύματα αθηναϊκών ΜΜΕ, ο οποίος μετέχει καθημερινά μαζί με τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη, την υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έφη Αχτσιόγλου -που όπως όλα δείχνουν θα είναι και η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου- στον «πρωινό καφέ», όπου προεδρεύει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και χαράσσεται η πολιτική στρατηγική ενόψει των εκλογών.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό site “New247.gr” «Στη Μεσσηνία αναμένεται να κατέβει, βάσει πληροφοριών, ο Αλέξης Χαρίτσης, στον Βόρειο Τομέα Β’ Αθηνών οι Γιώργος Κατρούγκαλος…»

Πάντως, εφ’ όσον ο Αλ. Χαρίτσης συνεχίσει να μετέχει στον «πρωινό καφέ» με καθημερινές συνεδριάσεις, είναι δύσκολο να είναι υποψήφιος στη Μεσσηνία ο Αλέξης Χαρίτσης, ο οποίος έχει σημαντική πολιτική διείσδυση στην Μεσσηνία.

Εξάλλου βέβαιες θεωρούνται και πάλι οι υποψηφιότητες της Γιώτας Κοζομπόλη και του Πέτρου Κωνσταντινέα στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.