Υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκαν την Κυπρισσία

0

Κλιμάκιο υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία στο νομό Μεσσηνίας, αποτελούμενο από τον τέως υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση, τη Γιώτα Κοζομπόλη, Νίκο Πατσαρίνο, Γιούλα Ζαχαροπούλου και Στέλιο Σπυρόπουλο πραγματοποίησε περιοδεία στην Κυπαρισσία.

Οι υποψήφιοι είχαν σειρά συναντήσεων με φορείς της πόλης και επισκέφθηκαν την αγορά και τους δρόμους της Κυπαρισσίας, όπου συνομίλησαν με κατοίκους για τη σημασία των εκλογών της 7ης Ιουλίου για το μέλλον της χώρας, αλλά και για τα έργα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην περιοχή.

Οι υποψήφιοι βουλευτές είχαν την ευκαιρία να δουν ένα καινούριο φορτωτή-εκσκαφέα του Δήμου Τριφυλίας, που χρηματοδοτήθηκε από τον Φιλόδημο, το πρόγραμμα χρηματοδότησης των Δήμων για έργα τοπικής ανάπτυξης. Από το πρόγραμμα ΦιλόΔημος ο Δήμος Τριφυλίας έχει εξασφαλίσει συνολική χρηματοδότηση ύψους 2,8 εκ ευρώ. Ένα πρόγραμμα για το οποίο οι υπάλληλοι του δήμου Τριφυλίας εκφράστηκαν πολύ θετικά στη συνομιλία τους με τους υποψήφιους βουλευτές.

Από την επίσκεψη στο ΚΕΠ της Κυπαρισσίας

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΛΕΞΗ ΧΑΡΙΤΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Στη συνάντηση των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας κκ. Δημήτρη Τερζή και Άρη Παναγιωτόπουλο, συζήτησαν για την πρόσφατη έγκριση χρηματοδότησης 1,7 εκ ευρώ για τη δημιουργία Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall) στην Κυπαρισσία. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που εξασφαλίζει πόρους τόσο για την αστική αναζωογόνηση του εμπορικού κέντρου της πόλης, όσο και για την ενίσχυση της τοπικής μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, συνδυάζοντας την κοινωνική και αναπτυξιακή αναβάθμιση της Κυπαρισσίας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο εμπορικός σύλλογος Κυπαρισσίας βράβευσε τον κ. Αλέξη Χαρίτση με ένα αρχαίο νόμισμα της περιοχής για την πολλαπλή στήριξη που παρείχε στην τοπική μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, αλλά και τη στενή και συστηματική συνεργασία του ως υπουργός με τους φορείς της επιχειρηματικότητας της Κυπαρισσίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Χαρίτσης ως αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης εργάστηκε σκληρά και σε συντονισμό με τον Δήμο και τους τοπικούς φορείς της πόλης για την προετοιμασία της πρότασης για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου της Κυπαρισσίας.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στη Μεσσηνία επισκέφθηκαν και το Γ. Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας, όπου συζήτησαν με τους εργαζόμενους και είχαν συνάντηση με τον αναπληρωτή διοικητή του Ιδρύματος. Στις συζητήσεις τονίστηκε η σημασία που έχει για την ομαλή λειτουργία του νοσοκομείου η συνολική χρηματοδότησή του με 1,6 εκ, ευρώ για την κάλυψη διαφόρων αναγκών και την αναβάθμιση του εξοπλισμού.

Από τη συνάντηση στο γραφείο του διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλίας Αντώνη Παρασκευόπουλου

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία επισκέφθηκαν επίσης το ΚΕΠ της Κυπαρισσίας όπου συνομίλησαν με εργαζόμενους και πολίτες, συναντήθηκαν με τον διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλίας Αντώνη Παρασκευόπουλο για τα ζητήματα του πρωτογενούς τομέα στην περιοχή και συζήτησαν αρκετή ώρα με τους ανθρώπους του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, το οποίο έλαβε χρηματοδότηση σχεδόν 1 εκ. ευρώ για την ενεργειακή του αναβάθμιση με την αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση «τα 4 χρόνια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, στον Δήμο Τριφυλίας έχουν χρηματοδοτηθεί έργα ύψους 9,5 εκ. ευρώ για σημαντικές υποδομές, αναπτυξιακές παρεμβάσεις και κρίσιμους τομείς όπως η δημόσια υγεία. Έργα όπως η επισκευή του μώλου του λιμανιού της πόλης ύψους 2.3 εκ. ευρώ και η ανάπλαση της Άνω πόλης της Κυπαρισσίας, που αποτελεί ένα σημαντικό πολιτιστικό και τουριστικό πόρο της περιοχής, ύψους 432.750 ευρώ.
Έχουν γίνει πολλά, μπορούμε ακόμη περισσότερα. Συνεχίζουμε!».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.