Υποψήφιοι και το όνομα του συνδυασμού του από τον Β. Κοσμόπουλο

0

To όνομα και το λογότυπο του συνδυασμού του, καθώς και την πρώτη ομάδα υποψηφίων συμβούλων που θα δώσουν μαζί του την εκλογική μάχη, θα παρουσιάσει ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Κοσμόπουλος την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019, στις 7 το απόγευμα, στον ημιόροφο του ξενοδοχείου «PHARAE PALACE»,

Στην παρουσίαση, στην οποία θα παρευρίσκονται και φίλοι του συνδυασμού ο κ. Κοσμόπουλος θα κάνει και ενημέρωση για το πρόσφατο ταξίδι μου στις Βρυξέλλες και τις “ενδιαφέρουσες”, όπως τις χαρακτηρίζει, επαφές του.

“Εν περιλήψει, στην διάρκεια της διήμερης παραμονής μου στις Βρυξέλλες, έτυχα θερμής υποδοχής από τον πρόεδρο της Επιτροπής των Περιφερειών κ. Karl Heinz Lambertz (φωτο) και άλλα στελέχη πολιτικά και τεχνοκρατικά του θεσμικού αυτού οργάνου”, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο κ. Κοσμόπουλος, στην οποία προσθέτει:.

“Πρόβαλα το όραμα μας για την πόλη, για την ενεργή ένταξη της σε υπάρχοντα δίκτυα πόλεων, ανέδειξα τα πλεονεκτήματα του δήμου μας, ενημέρωσα για τα πρόσφατα προβλήματα στον Ταΰγετο.

Το δεύτερο μέρος των συναντήσεων αφορούσε συζητήσεις με στελέχη της Γενικής Διεύθυνσης, για θέματα εκπαίδευσης, πολιτισμού, αθλητισμού και εθελοντισμού.

Έγιναν συγκεκριμένες προτάσεις για σύσφιξη των σχέσεων της Καλαμάτας  και των Ευρωπαϊκών θεσμών”.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.