Υποσχέσεις του δημάρχου για το 6ο Λύκειο Καλαμάτας

0

«Εντός του πρώτου 10ήμερου του Οκτωβρίου ολοκληρώνεται η μελέτη από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου, προκειμένου εν συνεχεία και σε συνεννόηση με την Περιφέρεια να προχωρήσουν σημαντικές εργασίες συντήρησης που θα αγγίξουν τα 2.000.000 €», υποσχέθηκε, ο δήμαρχος Καλαμάτας Θ. Βασιλόπουλος, τους μαθητές του 6ου Ενιαίου Λυκείου Καλαμάτας σήμερα, Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020.

Οι μαθητές του 6ου Ενιαίου Λυκείου Καλαμάτας που στεγάζεται στο κτήριο του πρώην Πολυκλαδικού, συνοδευόμενοι από καθηγητές τους και εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων επισκέφθηκαν το Δημαρχείο και συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο και τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλία Γυφτέα. Εκεί εκφράστηκαν οι προβληματισμοί και τα αιτήματά τους, που κατά κύριο λόγο αφορούν την κατάσταση της κτηριακής υποδομής.

Ο Δήμαρχος άκουσε προσεκτικά τους εκπροσώπους του σχολείου, αναγνωρίζοντας ότι το εν λόγω σχολικό συγκρότημα επί πολλά έτη αντιμετωπίζει προβλήματα. Επίσης ο Δήμαρχος ανέφερε ότι ο Δήμος στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του καταβάλει προσπάθειες προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες συντήρησης των δεκάδων σχολικών μονάδων που διαθέτει, με τη χρηματοδότηση από την πλευρά της Πολιτείας να μην αρκεί.

Τέλος ο Δήμαρχος έδωσε τη διαβεβαίωση ότι ο Δήμος θα συνεχίσει τις συντηρήσεις και τις παρεμβάσεις στα σχολικά συγκροτήματα με τα μέσα που διαθέτει, μέσω και των εργολαβιών που έχει ενεργοποιήσει.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.