Υποστηρικτική Δομή Πρόνοιας & Αλληλεγγύης στο Δήμο Οιχαλίας

0

Υποστηρικτική Δομή Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, συνέστησε ο Δήμος Οιχαλίας, με γνώμονα τον άνθρωπο και δεδομένης της έξαρσης του κορονοϊού, με υπεύθυνο τον Αντιδήμαρχο Ιωάννη Παπαδόπουλο και αναπληρωτή του τον Δημοσθένη Τράγο.

Έργο της Δομής αυτής είναι η εξυπηρέτηση των ευπαθών ομάδων που διαμένουν στις τοπικές κοινότητες του Δήμου μας και συγκεκριμένα ηλικιωμένων και οικονομικά αδύνατων ατόμων.

Για τον λόγο αυτό, καλούνται από το Δήμο Οιχαλίας οι δημότες του οι οποίοι αποδεδειγμένα δεν μπορούν να μετακινηθούν ή επιβάλλεται η παραμονή τους στο σπίτι, να επικοινωνήσουν με οποιονδήποτε, από τους ακόλουθους τρόπους θεωρούν πρόσφορο, ώστε να καταγραφούν οι ανάγκες τους για είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζονται (τρόφιμα – φάρμακα κλπ), ώστε να προγραμματιστεί η εξυπηρέτησή τους κατ’ οίκον και να μην χρειαστεί να μετακινηθούν.

Οι τρόποι επικοινωνίας είναι: στα τηλέφωνα από τις 08:00 έως τις 20:00,  2724360320 και 2724360300, στο ΦΑΞ 2724023477, στο email: meligala@otenet.gr, ιστοσελίδα: oichalia.gov.gr, ΚΑΙ fb: Δήμος Οιχαλίας.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.