Υπεγράφη το έργο αναπλάσεων στον Μελιγαλά

0

Τη σύμβαση υλοποίησης του έργου της ανάπλασης της εισόδου του Μελιγαλά υπέγραψε χθες Τετάρτη (30 Ιανουαρίου 2019) ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης και εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας.

Σύμφωνα με το έργο «Αναπλάσεις οδών από κόμβο 7ης Ε.Ο. (Κέντρο Υγείας Μελιγαλά) προς πλατεία Αγ. Ιωάννου έως είσοδο Βιομηχανικής Ζώνης, Ά φάση» θα γίνουν εργασίες ανάπλασης της οδού που ξεκινά από το Κέντρο Υγείας Μελιγαλά, διέρχεται του Δημαρχείου και της κεντρικής πλατείας και καταλήγει στην 7η Επαρχιακή Οδό. Περιλαμβάνει επίσης και ένα τμήμα της οδού προς την Πηγάδα.

TATOULHS STATHOP

Ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης δήλωσε ότι «Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο που αναβαθμίζει την είσοδο της πόλης του Μελιγαλά τόσο σε επίπεδο ασφάλειας, όσο και άνεσης, βελτιώνοντας συνεπώς σημαντικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής. Δουλέψαμε σκληρά, με μεθοδικότητα και αποφασιστικότητα, σε αγαστή συνεργασία με τη Δημοτική αρχή και εξασφαλίσαμε σημαντικούς πόρους και δυνατότητες για αυτό το σημαντικό έργο. Ήταν μια ακόμα δέσμευσή μας προς τους Μεσσήνιους πολίτες την οποία με συνέπεια εκπληρώνουμε».

Η υπογραφή της σύμβασης έγινε παρουσία του Δημάρχου Οιχαλίας Αριστείδη Σταθόπουλου, της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη για θέματα υποδομών Κωνσταντίνας Νικολάκου και των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.