Υπάρχει εξήγηση από το Δήμο Μεσσήνης;

0

Πήγαν για την “Απολογία Σωκράτη”, του Πλάτωνα, στην Αρχαία Μεσσήνη, μα βρήκαν το θέατρο κλειστό!

Πήγαν το Σάββατο 22 Αυγούστου (Ώρα 9 μ.μ.) στο Θέατρο της Αρχαίας Μεσσήνης, για να παρακολουθήσουν την “Απολογία Σωκράτη”, του Πλάτωνα, στην Αρχαία Ελληνική Γλώσσα, με ελληνικούς και αγγλικούς υπέρτιτλους, μα βρήκαν κλειστό το θέατρο!.

Αυτό πληροφορηθήκαμε με μήνυμα που δεχτήκαμε στο email του messinia24 από επισκέπτη της ιστοσελίδας μας (SOT KYRIAKO) και επειδή το θέμα έχει ενδιαφέρον γι’ αυτό το λόγο το κοινοποιούμε αυτούσιο:

«Σάββατο 22 Αυγούστου (Ώρα 9 μ.μ.)

“Απολογία Σωκράτη” του Πλάτωνα στο Θέατρο της Αρχαίας Μεσσήνης στην Αρχαία Ελληνική Γλώσσα με ελληνικούς και αγγλικούς υπέρτιτλους.

Σκηνοθεσία: Δήμος Αβδελιώδης.

Διοργάνωση: Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος με την υποστήριξη του Σωματείου «Διάζωμα», Δ.Ε. Ιθώμης.

Πήγα όπως αρκετοί άλλοι και ήταν κλειστό το θέατρο.

Θα ήθελα να ξέρω ποιος ήταν υπεύθυνος για αυτή την ανακοίνωση».

Πράγματι, στις ανακοινώσεις του Δήμου Μεσσήνης, είχε ανακοινωθεί η συγκεκριμένη εκδήλωση στο πρόγραμμα για τον Αύγουστο, και είχε δημοσιοποιηθεί ευρέως.

Από κει και πέρα δεν υπέπεσε στην αντίληψή μας καμία ανακοίνωση (από την πλευρά του καθ’ ύλην αρμοδίου Δήμου Μεσσήνης) ματαίωσής της, ή αναβολή της εκδήλωσης.

Άν έτσι έχουν τα πράγματα, δικαίως διαμαρτύρεται ο επισκέπτης της ιστοσελίδας μας και φυσικά όλοι όσοι πήγαν στην αρχαία Μεσσήνη για την εκδήλωση κι έμειναν στα κρύα του λουτρού.

Υπάρχει κάποια εξήγηση από το Δήμο Μεσσήνης;

μοιραστειτε το:

Comments are closed.