Υγειονομικό υλικό από την 120 ΠΕΑ στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

0

Υγειονομικό υλικό (120 τμχ ποδιές) για την κάλυψη των αναγκών του προσωπικού του Νοσοκομείου Καλαμάτας, παραδόθηκαν σήμερα από την 120 Πτέρυγα Εκπαιδεύσεως Αέρος.

Στην παράδοση ήταν παρών και ο Διοικητής της 120 Πτέρυγας Εκπαιδεύσεως Αέρος Σμήναρχος (Ι) Πέτρος Ντουλαπσής, μαζί με γιατρούς της μονάδας, τους οποίους ο διοικητής του Γ.Ν. Μεσσηνίας, Γ. Μπέζος, δέχτηκε στο γραφείο του.

Στην παράδοση Υγειονομικού υλικού στο Νοσοκομείο Καλαμάτας από την 120 Πτέρυγα Εκπαιδεύσεως Αέρος, ήταν παρών και ο Διοικητής της μονάδας Σμήναρχος (Ι) Πέτρος Ντουλαπσής, μαζί με γιατρούς της μονάδας, τους οποίους ο διοικητής του Γ.Ν. Μεσσηνίας, Γ. Μπέζος, δέχτηκε στο γραφείο του.

Σε σχετική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο διοικητής του Νοσοκομείου αναφέρει τα εξής:

«Σήμερα είχα την χαρά και την τιμή να δεχθώ στο γραφείο μου τον Διοικητή της 120 Πτέρυγας Εκπαιδεύσεως Αέρος Σμχο (Ι) Πέτρο Ντουλαπσή, ο οποίος συνοδευόταν από τον Προϊστάμενο της Υγειονομικής Υπηρεσίας Επισμηναγό Παναγιώτη Κουσούλη και τον ιατρό της Μονάδας Επισμηναγό Γεώργιο Αλεβετσοβίτη, προκειμένου να παραλάβουμε την δωρεά τους σε υγειονομικό υλικό (120 τμχ ποδιές) για την κάλυψη των αναγκών του προσωπικού του Νοσοκομείου μας.
Θέρμες Ευχαριστίες!!».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.