Τριφυλία: Η αντιμετώπιση των προβλημάτων από τις πλημμύρες

0

«Άμεση υπήρξε και σήμερα η κινητοποίηση των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου Τριφυλίας, ούτως ώστε να αντιμετωπιστούν έγκαιρα, τα προβλήματα που προκλήθηκαν εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων» αναφέρεται σε ανάρτηση της παράταξης “Άνοδος Τριφυλίας”, στην οποία προστίθεται:

«Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκεται όλος ο μηχανισμός του Δήμου Τριφυλίας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι καταστροφές από τη χθεσινή θεομηνία, που έπληξε πολλές περιοχές και άφησε έντονο το αποτύπωμά της […] Η χθεσινή νύχτα ήταν πολύ δύσκολη για περιοχές του Δήμου Τριφυλίας και, κατά τη διάρκειά της, τα συνεργεία του Δήμου Τριφυλίας βγήκαν στους δρόμους προσπαθώντας να γλιτώσουν τις περιουσίες των κατοίκων, που επλήγησαν από τη θεομηνία, στον οικισμό Τερψιθέα της Δ.Ε. Κυπαρισσίας.

Καθοριστικής σημασίας, ήταν η επέμβαση των συνεργείων του Δήμου μας, που επιχείρησαν με τρεις τσάπες, στις πληγείσες περιοχές του οικισμού Τερψιθέας – Δ.Κ. Κυπαρισσίας, της Δ.Ε. Κυπαρισσίας και της Τ.Κ. Χαλαζονίου, της Δ.Ε. Φιλιατρών.

Τα συνεργεία του Δήμου Τριφυλίας εργάζονται, συνεχώς και κάτω από αντίξοες συνθήκες, έτσι ώστε να αποκατασταθούν σε όσο το δυνατόν πιο σύντομο χρονικό διάστημα οι ζημιές.

Και συνεχίζουμε, ευελπιστώντας στην κατανόηση από μέρους σας, της όλης δυσχερούς κατάστασης που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε…».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.