Τρεις αρνήσεις για θέσεις ευθύνης στη ΝΟ.Δ.Ε της Ν.Δ.

0

ΠΩΣ ΔΙΕΝΕΙΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ – «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» Ο Π. ΤΖΑΒΑΡΑΣ

Συγκροτήθηκε σε σώμα η ΝΟ.Δ.Ε Μεσσηνίας της Ν.Δ., με μεγάλο απόντα από την σύνθεση τον Παν. Τζαβάρα, ανθυποψήφιο της εκλεγείσας Προέδρου του Οργάνου, Νατάσσας Κυριακοπούλου, ο οποίος -σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες- δεν δέχθηκε την προταθείσα σε αυτόν θέση, καθώς ανέμενε, θεωρώντας ότι την δικαιούται, την αντιπροεδρία.

Στη σχετική ανακοίνωση της ΝΟ.Δ.Ε αφού σημειώνεται ότι «με βάση τα οριζόμενα στην παρ.3 του άρθρου 12 του Κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης του Κόμματος, ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης ορίζει αυστηρά μεταξύ των 9 εκλεγμένων μελών της ΝΟ.Δ.Ε.» τις ισάριθμες θέσεις ευθύνης, προστίθεται πως «3 από τα 9 εκλεγμένα μέλη δε θέλησαν να αναλάβουν στην παρούσα φάση κάποια θέση ευθύνης, αν και τους προτάθηκε».

Με δεδομένο ότι, τα 3 από τα 9 εκλεγμένα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε που δεν έχουν θέσεις ευθύνης, και άρα -όπως είναι διατυπωμένη η ανακοίνωση- δεν τις αποδέχθηκαν, είναι οι Παντελής Δρούγας, Μαρίκα Καραμπά και η Πόλυ Δημητροπούλου. Δεν έχει ακόμη διακριβωθεί αν αυτό έχει να κάνει με την σύμπλευσή τους με τον Π. Τζαβάρα, ή με προσωπικούς λόγους.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟ.Δ.Ε ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Η σχετική ανακοίνωση της ΝΟ.Δ.Ε Μεσσηνίας της Ν.Δ., έχει ως εξής:

«Την Τετάρτη 30.5.2018 συνεδρίασε η ΝΟΔΕ Ν.Δ. Μεσσηνίας και συγκροτήθηκε σε σώμα. Με βάση τα οριζόμενα στην παρ.3 του άρθρου 12 του Κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης του Κόμματος, ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης ορίζει αυστηρά μεταξύ των 9 εκλεγμένων μελών της ΝΟ.Δ.Ε. τις εξής θέσεις ευθύνης:

Αντιπρόεδρο, Γραμματέα, Ταμία της Επιτροπής και Υπεύθυνο:

i) εκλογικής ετοιμότητας

ii) στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας

iii) εργαζομένων ιδιωτικού και δημοσίου τομέα

iv) τοπικής αυτοδιοίκησης

v) παραγωγικών και επιστημονικών φορέων και

vi) γυναικείων θεμάτων.

Στη Συνεδρίαση της ΝΟΔΕ, η Πρόεδρος της Ν.Ο. κα Κυριακοπούλου Νατάσσα όρισε τους κάτωθι:

 • Αντιπρόεδρος: Αργύρης Μαστοράκης
 • Γραμματέας: Μαρία Μπετιχαβά
 • Ταμίας: Αγγέλα Κοσμά
 • Υπεύθυνος Εκλογικής ετοιμότητας: Αργύρης Μαστοράκης
 • Στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας: Βασίλης Κουτραφούρης
 • Εργαζομένων ιδιωτικού και δημοσίου τομέα: Τάσος Αδαμόπουλος
 • Τοπικής αυτοδιοίκησης: Λίνα Καμαρινοπούλου
 • Παραγωγικών και επιστημονικών φορέων: Τάσος Αδαμόπουλος
 • Γυναικείων θεμάτων: Αγγέλα Κοσμά

Διευκρινίζεται ότι 3 από τα 9 εκλεγμένα μέλη δε θέλησαν να αναλάβουν στην παρούσα φάση κάποια θέση ευθύνης, αν και τους προτάθηκε.

Τέλος, στη ΝΟΔΕ Ν.Δ. Μεσσηνίας συμμετέχουν επίσης o κ. Παναγιώτης Τζαβάρας, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας κ. Παναγιώτης Στρατικόπουλος και οι 6 Πρόεδροι των ΔΗΜ.Τ.Ο. της Μεσσηνίας».

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΟ.Δ.Ε ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ.

Θυμίζουμε ότι η σύνθεση της νέας ΝΟ.Δ.Ε, Μεσσηνίας της Ν.Δ. έχει ως εξής:

 • ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Νατάσσα Κυριακοπούλου και
 • ΜΕΛΗ: Τάκης Τζαβάρας, Μαρία Μπετιχαβά, Αργύρης Μαστοράκης, Βασίλης Κουτραφούρης, Παντελής Δρούγας, Αγγέλα Κοσμά, Αναστάσιος Αδαμόπουλος, Φιλάνθη – Λίνα Καμαρινοπούλου, Μαρίκα Καραμπά, Πόλυ Δημητροπούλου. (Με τονισμένα γράμματα κατέχουν θέσεις ευθύνης στη ΝΟ.Δ.Ε)
μοιραστειτε το:

Comments are closed.