Τρεις ακόμα συλλήψεις στο αεροδρόμιο Καλαμάτας

0

Τρεις ακόμα συλλήψεις έγιναν χθες (13.8.2019) το απόγευμα στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας. Σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Αερολιμένα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τρεις αλλοδαποί, ένα ζευγάρι αλλοδαπών (ενός 37χρονου και μιας 36χρονης) που συνόδευε τα τρία ανήλικα παιδιά του και ένας 26χρονος, οι οποίοι επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά έγγραφα για αεροδρόμια της Ιταλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων των ανωτέρω, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήσεις ο μεν 26χρονος για το Μπέργκαμο Ιταλίας και η 36χρονη με τον 37χρονο, για το Λονδίνο Ηνωμένου Βασιλείου, διαπίστωσαν ότι αυτά ήταν πλαστά.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, από την κατοχή του 26χρονου ένα διαβατήριο Αρχών Καμερούν με επικολλημένη σε αυτό μία Άδεια Διαμονής Αρχών Λουξεμβούργου.

Ομοίως, στην κατοχή 37χρονου και της 36χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο διαβατήρια Τσέχικων Αρχών, ενώ αυτοί συνόδευαν και τα τρία ανήλικα παιδιά τους, για τα οποία υπέδειξαν ισάριθμα διαβατήρια Τσέχικων Αρχών, τα οποία επίσης κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες οι οποίοι κατηγορούνται για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της Νομοθεσίας για τους Αλλοδαπούς, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.