Το 4ο Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου με Στέλιο & Γιώργο Γκόλγκαρη

0

Με τους διεθνούς φήμης σολίστ Στέλιο & Γιώργο Γκόλγκαρη, που θα εμφανιστούν σόλο, αλλά θα συμπράξουν και σαν ντουέτο, θα διεξαχθεί φέτος το 4ο Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου, από τις 15 έως τις 17 Μαρτίου 2019 στο Ναύπλιο.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από το Ωδείο Ναυπλίου – Αγγελική Μαυρούλη, με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών. Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, θα γίνουν στο «Βουλευτικό», με Ελεύθερη Είσοδο για όλους.

Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ, είναι ο σολίστ κιθάρας και παιδαγωγός Αριστοτέλης Βρεττάκης, ενώ στο Φεστιβάλ θα συμμετέχουν, το Nikea Guitar Ensemble, η Κιθαριστική Ορχήστρα Πελοποννήσου, υπό την καθοδήγηση του Καθηγητή Κιθάρας Παναγιώτη Παπακωνσταντίνου, το μουσικό σύνολο ArtGuitaristas από την Βέροια, υπό την Διεύθυνση του Συνθέτη – Κιθαριστή Πέτρου Ρίστα (Καλλιτεχνικού Διευθυντή Φεστιβάλ Κιθάρας Καρδίτσας), καθώς και του Συνθέτη – Κιθαριστή Δημήτρη Σβυντρίδη (Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης) και του Κρητικού Σολίστ Κιθάρας Μανόλη Κογκάκη.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.