Το “4ο Ρεσιτάλ Λυρικού Τραγουδιού” για τη Μαρία Κάλλας

0

Για 4η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Οιχαλίας διοργανώνει λυρική βραδιά στον προαύλιο χώρο της πατρικής οικίας Μαρίας Κάλλας με σκοπό τόσο να τιμήσει την μοναδική καλλιτέχνη όσο και να γνωστοποιήσει τον τόπο καταγωγής της, το Νεοχώριο Ιθώμης.

Το Σάββατο 08 Αυγούστου 2020, στις 9 το βράδυ, στον προαύλιο χώρο του πατρογονικού σπιτιού της Μαρίας Κάλλας, στο Νεοχώριο Ιθώμης, θα πραγματοποιηθεί το «4ο  Ρεσιτάλ Λυρικού Τραγουδιού – Στον Απόηχο της Σελήνης».

Συμμετέχουν: Κατερίνα Παλαιολόγου – σοπράνο, Μαριλένα Κυριακοπούλου – σοπράνο, Γιάννης Σύμκο – σολίστ πιάνου.

Στον 1ος κύκλο θα ακουστούν διάσημες άριες του Ιταλικού ρεπερτορίου από εμβληματικούς ρόλους που είχε ερμηνεύσει κατά τη διάρκεια της καριέρας της η Μαρία Κάλλας, στον 2ο κύκλο θα ερμηνευτούν ενότητες τραγουδιών Ελλήνων συνθετών της μεγάλης επτανησιακής σχολής, καθώς και γνωστά ντουέτα από ελληνικές οπερέτες.

Η εκδήλωση, την οποία συνδιοργανώνουν ο Δήμος Οιχαλίας, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Οιχαλίας, τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Κατά την εκδήλωση θα γίνεται συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας από την Τράπεζα Αλληλεγγύης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Οιχαλίας, με σκοπό την διανομή τους σε άπορες οικογένειες.

Στην εκδήλωση, στην οποία η είσοδος είναι ελεύθερη, θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης κατά του κορονοϊού, όπως γνωστοποιείται από τον Δήμο Οιχαλίας.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.