Το 4ο κρούσμα κορωνοϊού καταγράφηκε στην Αρκαδία

0

Το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού -και το τέταρτο κατά τον τον ΕΟΔΥ- καταγράφηκε στην Αρκαδία, και ήδη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αναφοράς για την περιοχή μας, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.

Ειδικότερα, «στις 6.6.2020 μεταφέρθηκε στη μονάδα Covid του Π.Γ.Ν. Τρίπολης από δομή ψυχικής υγείας της Τρίπολης, ασθενής με εμπύρετο λοίμωξης κατωτέρου αναπνευστικού, με ιστορικό πρόσφατης νοσηλείας, από άλλη αιτία, στην Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου», όπως αναφέρεται σε σημερινό (8/6/20) δελτίο τύπου του Παναρκαδικού Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης «Η Ευαγγελίστρια», στο οποίο προστίθενται ακόμα τα εξής:

«Άμεσα ο ασθενής υποβλήθηκε σε εργαστηριακό έλεγχο και τεστ Covid το οποίο επιβεβαιώθηκε αρχικά ως θετικό.

Αφού έγιναν όλες οι προβλεπόμενες εργαστηριακές εξετάσεις διαχείρισης του περιστατικού, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και τη Γ.Γ.Π.Π. ο ασθενής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αναφοράς, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. Συγχρόνως ενημερώθηκε η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σε εξέλιξη βρίσκεται εργαστηριακός έλεγχος και ιχνηλάτηση από τη Γ.Γ.Π.Π. δυνητικών επαφών του ασθενούς.

Παράλληλα από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου λαμβάνονται όλα τα αναγκαία και απαραίτητα μέτρα για την διασφάλιση της υγείας των νοσηλευομένων και του προσωπικού».

  • Δείτε εδώ το δελτίο τύπου του Παναρκαδικού Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης «Η Ευαγγελίστρια».
μοιραστειτε το:

Comments are closed.