Το φυσικό αέριο σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο

0

«Η Ενημέρωση και συζήτηση για τις εξελίξεις όσον αφορά την απένταξη της Πελοποννήσου από τη σύνδεση με το Φυσικό Αέριο», με εισηγητή τον Περιφερειακό Σύμβουλο της “Αγωνιστικής Συνεργασίας” Θανάση Πετράκο, ο οποίος είχε κάνει τη σχετική πρόταση, αποτελεί θέμα της κατεπείγουσας συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, που θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη σήμερα Δευτέρα (1 Ιουνίου 2020), στις 11:30 το πρωί.

Η Ημερήσια Διάταξη, την πρόσκληση με τα θέματα της οποίας υπογράφει ο Προέδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου Εμμανουήλ Σκαντζός, έχει ως εξής:

1. Επερώτηση της Περιφερειακής Συμβούλου κ. Νικολάκου, με θέμα το πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε σχέση με την πανδημία COVID-19.

2. Επερώτηση του Περιφερειακού Σύμβουλου κ. Γόντικα, με θέμα «Προβλήματα άρδευσης στην Τριφυλία».

ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΡΑΣ

3. Έγκριση αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου Α’ Τριμήνου 2020.
Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος

4 . Έγκριση πρότασης με τίτλο «Ενίσχυση και ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων για εργαζόμενους επιχειρήσεων σε δυναμικούς ή υπό αναδιάρθρωση κλάδους της Περιφέρειας Πελοποννήσου», που χρηματοδοτείται από πόρους του Ε.Π. “Πελοπόννησος 2014 – 2020”.
Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος

5. Έγκριση τροποποίησης της αριθμ. 18/27-01-2020 (ΑΔΑ: 6ΞΗ77Λ1- ΗΓΧ) Απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου (Πρακτικό 2) με την ένταξη Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων (e-Learning/Webinars) εφαρμογής υγειονομικών) εφαρμογής υγειονομικών πρωτοκόλλων σε εστίαση, ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα, κατασκηνώσεις και μεταφορές προσώπων με τουριστικά λεωφορεία στο εγκεκριμένο Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής Περιφέρειας Πελοποννήσου 2020 “Προορισμός: Πελοπόννησος – 12μήνες”.
Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος.

6. Ενημέρωση και συζήτηση για τις εξελίξεις όσον αφορά την απένταξη της Πελοποννήσου από τη σύνδεση με το Φυσικό Αέριο.
Εισηγητής: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αθανάσιος Πετράκος.

ΘΕΜΑΤΑ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

13. Έγκριση τροποποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Καλαμάτας και της Κοινωφελούς Επιχείρησης «ΦΑΡΙΣ» ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας, ως προς την αντικατάσταση των μελών της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης (άρθρο 10.1) μετά την αλλαγή σύνθεσης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.
Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλειος Καπέλιος.

14. Έγκριση της οριστική μελέτης ισόπεδων κόμβων στα πλαίσια της Μελέτης «Τροποποίηση Υφιστάμενης Ε.Ο. Υπ’ Αρ. 9 Πάτρα – Πύργος – Κυπαρίσσια – Πύλος – Μεθώνη, παρά τα όρια της περιοχής Π.Ο.Τ.Α. Πύλου Ν. Μεσσηνιας».
Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευστάθιος Αναστασόπουλος.

  • Δείτε εδώ τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.
μοιραστειτε το:

Comments are closed.