Το πρακτορείο γνωστό, ο υπερτυχερός του Τζόκερ;

0

Το Πρακτορείο του ΟΠΑΠ, στην Καλαμάτα, όπου κατατέθηκε το έξι στηλών και κόστους μόλις 3 € δελτίο του Τζόκερ, το οποίο έκανε την Κυριακή το βράδυ, μετά την κλήρωση, έναν υπέρτερο πλουσιότερο κατά 4.588.897,01 €, είναι γνωστό. Είναι το Πρακτορείο του Β. Λογιώτη, το οποίο στεγάζεται στο ισόγειο πολυκατοικίας, στη συμβολή των οδών Βασ. Αμαλίας και Μαιζώνος 6, λίγα μέτρα δυτικά της οδού Φαρών, στο ύψος του Α’ Γυμνασίου, απέναντι από το πρατήριο υγρών καυσίμων της AVIN

tzoker 2

Ο ένας εκ των υπερτυχερών, αυτός του Πρακτορείου της Καλαμάτας -το άλλο κατατέθηκε στη Δεσκάτη Γρεβενών- δεν έχει ακόμα παρουσιαστεί. Ως εκ τούτου δεν είναι γνωστό, αν είναι ντόπιος, η κάποιος από τους επισκέπτες που αυτή την περίοδο βρέθηκαν για διακοπές στην Καλαμάτα και επέλεξε το συγκριμένο πρακτορείο του ΟΠΑΠ για “να κυνηγήσει την τύχη του”, μετά τα 13 συνεχόμενα τακ ποτ στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Πάντως είναι ενδεχόμενο σύντομα να γνωστοποιηθεί το όνομα του υπερτυχερού, δεν είναι όμως και απίθανο να το μάθουμε αργότερα, ή και καθόλου.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.