“Το Πε.Συ. να αποφασίσει μέτρα για τον κορονοϊό”

0

“Δεν αρκούν οι συσκέψεις σε επίπεδο Περιφέρειας Πελοποννήσου και ΠΕ, τα λόγια εφησυχασμού και η ωραιοποίηση της κατάστασης”, αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωση – δήλωσή τους οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκος Γόντικας και Γιάννης Κελάρης, οι οποίοι ζητούν την άμεση λήψη μέτρων για τον κορονοϊό, για τα οποία να συζητήσει και να αποφασίσει το Περιφερειακό Συμβούλιο, στη συνεδρίασή του της Τετάρτης.

Η ανακοίνωση των δύο περιφερειακών συμβούλων αναφέρει τα εξής:

«Τώρα μέτρα για τον Κορονοϊό. Να συζητηθούν στο ΠεΣυ της Τετάρτης.
Δεν αρκούν οι συσκέψεις σε επίπεδο Περιφέρειας Πελοποννήσου και ΠΕ, τα λόγια εφησυχασμού και η ωραιοποίηση της κατάστασης.

Είμαστε μπροστά σε μια εξελισσόμενη επιδημία και χρειάζονται άμεσα μέτρα με σύντομες διαδικασίες, πρώτα και κύρια από την κυβέρνηση για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση.

Δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί η κατάσταση στη Περιφέρεια Πελοποννήσου, όταν δεν υπάρχει νοσοκομείο αναφοράς, όταν είναι διαθέσιμα μόνο 20-25 κρεβάτια σε ΜΕΘ, όταν δεν υπάρχουν ειδικοί θάλαμοι αρνητικής πίεσης, όταν τα νοσοκομεία λειτουργούν με το 50% του προσωπικού, με ιδιαίτερες ελλείψεις στο νοσηλευτικό προσωπικό.

Χρειάζεται επάγοντος στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Τετάρτη 11 Μαρτίου, προ Ημερήσιας Διάταξης, πέρα από την ενημέρωση να συζητηθούν και να αποφασιστούν άμεσα μέτρα με σύντομες διαδικασίες για την αντιμετώπιση της κατάστασης,

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι
της Λαϊκής Συσπείρωσης
Γόντικας Νίκος
Κελάρης Γιάννης

μοιραστειτε το:

Comments are closed.