Το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ τιμά την επέτειο του Πολυτεχνείου

0

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας θα τιμήσει την επέτειο του Πολυτεχνείου την Κυριακή, 17.11.2019 στις 19.00 στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας, θα τιμήσει τους χιλιάδες ανώνυμους αγωνιστές της Δημοκρατίας και της ελευθερίας.

46 χρόνια μετά και το κεντρικό σύνθημα του Πολυτεχνείου για ΨΩΜΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ είναι πιο επίκαιρο από ποτέ και αποτελεί τον πυρήνα των διεκδικήσεων του λαϊκού κινήματος. Το ΝΤ ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας, πιστό στα οράματα του Πολυτεχνείου, ζητά από τους εργαζόμενους να συνεχίσουν ανυποχώρητοι τον αγώνα κατά των πολιτικών, που καταστρατηγούν τα δικαιώματά τους, υποβαθμίζουν τα δημόσια αγαθά της παιδείας, της υγείας και της κοινωνικής ασφάλισης, ξεπουλούν τη δημόσια περιουσία και διώχνουν τα παιδιά μας στο εξωτερικό.

Γι’ αυτό λοιπόν, καλούμε όλους τους εργαζόμενους την Κυριακή το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας. Γιατί το σύνθημα «Το Πολυτεχνείο ζει» πρέπει να ακουστεί όλο και πιο δυνατά, όλο και πιο μαχητικά και η φωνή μας να έρθει και να ενωθεί με όλους τους λαούς του κόσμου που μάχονται κατά του φασισμού, της μισαλλοδοξίας και του ρατσισμού για ένα κόσμο πιο δίκαιο, πιο δημοκρατικό, πιο ανθρώπινο.

Τιμή και δόξα στους αγωνιστές του Πολυτεχνείου.

Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

μοιραστειτε το:

Comments are closed.