Το λιμάνι της Κυπαρισσία στην Οικονομική Επιτροπή

0

Η συνέχιση του έργου στο λιμάνι της Κυπαρισσίας, θα έλθει προς συζήτηση στην επόμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπως διαβεβαίωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας τον δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη, ο οποίος τον επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα (14/10/19), στην Τρίπολη.

Παράλληλα, θα εξεταστεί και η συνέχιση των ασφαλτοστρώσεων στα Φιλιατρά -παρά το γεγονός- όπως επισήμανε ο Π. Νίκας, ότι το εν λόγω έργο δεν εντάσσεται στις αρμοδιότητες της Περιφέρειας και δεν υπάρχει κάποια προηγούμενη σχετική αλληλογραφία.

Εξ άλλου, σε νέα συνάντηση που θα έχει σε λίγες ημέρες ο περιφερειάρχης με τον δήμαρχο Τριφυλίας θα εξεταστεί και το έργο του αλιευτικού καταφυγίου στον Μάραθο.

Τέλος, όσον αφορά σε αίτημα του Γ. Λεβεντάκη να επισκευάσει ο Δήμος Τριφυλίας και να χρησιμοποιήσει ένα από τα μηχανήματα της Π.Ε. Μεσσηνίας, ο Π. Νίκας συνέστησε στον δήμαρχο να έλθει σε συνεννόηση με τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλο προκειμένου να υπάρξει διευθέτηση του συγκεκριμένου θέματος.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.