Το ΚΙΝΑΛ κατά της συνεργασίας Μπουντούκα με τον Νίκα

0
ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Τον ασκό του Αιόλου στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ -όχι μόνο στην Πελοπόννησο- άνοιξε η ανακοίνωση της παράταξης “Πελοποννησιακή Συμμαχία” του Γιάννη Μπουντρούκα στις 23/9/19, για συνεργασία με τη νέα Περιφερειακή Αρχή, όπως είχαμε αναφέρει σε ρεπορτάζ μας στις 23/9/2019.

Χθες Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, συνήλθαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Τρίπολης, παρουσία του Γραμματέα του ΚΙΝΑΛ Μανώλη Χριστοδουλάκη, οι Νομαρχιακές Επιτροπές του Κινήματος (Περιφερειακό Συμβουλίου Πελοποννήσου του ΚΙΝΑΛ) και απέρριψαν την συνεργασία.

Κυρίαρχο θέμα της πολύωρης συνεδρίασης ήταν η πρόθεση του Γιάννη Μπουντρούκα, επικεφαλής της παράταξης “Πελοποννησιακή Συμμαχία”, αν όχι η απόφαση, για συνεργασία με τον κ. Νίκα. Η απόφαση ήταν αρνητική για οποιαδήποτε συνεργασία του Γιάννη Μπουντρούκα με την προσκείμενη στη Ν.Δ. Περιφερειακή Αρχή. Οι αρνητικές ψήφοι σε μια τέτοια συνεργασία υπερίσχυσαν και σύμφωνα με το arcadiaportal.gr «σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, κατά της συνεργασίας ψήφισαν 19, υπέρ 9 και υπήρχαν και 3 λευκά».

Τελικά, αυτό που απομένει, είναι αν τελική απόφαση του κ. Μπουντρούκα θα συγχρονιστεί με την κομματική απόφαση, ή θα την περιφρονήσει και θα αποδεχθεί τη θέση του εντεταλμένου, συνεργαζόμενος με την Περιφερειακή Αρχή, υπό τον κ. Νίκα.

Πέραν όμως των πολλών του ΚΙΝΑΛ που αντιδρούν στη συνεργασία Μπουντρούκα – Νίκα, αρκετοί είναι και εκείνοι που την εγκρίνουν.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ν.Ε. ΑΡΚΑΔΙΑΣ Σ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Μετά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου του ΚΙΝΑΛ, παραιτήθηκε από μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Αρκαδίας του κινήματος ο Σωτήρης Παπαδημητρίου, ο οποίος σε γραπτή ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

«Με αφορμή την θεματολογία, τα επιχειρήματα και το σκεπτικό της συνεδρίασης του Περιφερειακού οργάνου του Κινήματος Αλλαγής.

Με βαθύτερα αίτια την έλλειψη ατζέντας, την κάκιστη και επικίνδυνη ιεράρχηση των ζητημάτων που πραγματικά απασχολούν το Κίνημα Αλλαγής και την επιβίωση του, καταθέτω την παραίτηση μου από μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Αρκαδίας του Κινήματος Αλλαγής.

Θεωρώ πως δεν έχω λόγο ύπαρξης σε κομματικό όργανο κόμματος απ’ όπου δεν απορρέει ξεκάθαρη προοπτική προόδου, αποτελέσματος και επαφή με τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας μας.

Εύχομαι σύντομα να επιτευχθεί ο σωστός βηματισμός του Κινήματος Αλλαγής και εμείς που παραμένουμε «ρομαντικοί» Πασόκοι να μη μας διώξετε εντελώς.

Καλή συνέχεια…!!».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του κ. Παπαδημητρίου στο FacebookQ

μοιραστειτε το:

Comments are closed.