Το Επιμελητήριο στο… Αεροδρόμιο

0

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Δ. ΜΑΝΔΗΛΑΡΗ

Στην σημαντική αύξηση της τουριστικής κίνησης που σημείωσε ο Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας τα τελευταία χρόνια και στην κατάταξή του μεταξύ των ταχύτερα αναπτυσσομένων αεροδρομίων της χώρας, αναφέρθηκε ο αερολιμενάρχης Καλαμάτας Δημήτρης Μανδηλάρης, κατά τα συνάντησή του με το Επιμελητήριο.

Κατά τη συνάντηση, που πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Βαγγέλης Ξυγκώρος και το προεδρείο του τουριστικού του τμήματος, μαζί με κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, στο γραφείο του Αερολιμενάρχη, τέθηκαν επί τάπητος βασικά θέματα αναβάθμισης και βελτίωσης υποδομών του Αερολιμένα «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος», προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του σε μεσοπρόθεσμο ορίζοντα. Ακόμα, συζητήθηκε διεξοδικά η έναρξη λειτουργίας του αστυνομικού σταθμού στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου και η στήριξη του σε αναγκαία υλικοτεχνική υποδομή.

Από την πλευρά του το Επιμελητήριο Μεσσηνίας διαβεβαίωσε τον κ. Μανδηλάρη ότι θα βοηθήσει προς κάθε κατεύθυνση, προκειμένου να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του αεροδρομίου, που είναι απαραίτητη για τη συνέχιση της επιτυχημένης τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής μας και της Πελοποννήσου γενικότερα, ενώ δεσμεύτηκε προς την Αστυνομική Διεύθυνση ότι θα βοηθήσει με διάθεση υποδομής που απαιτείται στο νέο αστυνομικό σταθμό.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.