Το Δ.Σ. Πύλου – Νέστορος για το δρόμο Καλαμάτα – Μεθώνη

0

«Τη συνέχιση της διαδικασίας που είχε ήδη ξεκινήσει η προηγούμενη Κυβέρνηση» για «το μείζον ζήτημα της πορείας υλοποίησης του έργου αναβάθμισης του οδικού άξονα Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη […] από τον κόμβο του Αεροδρομίου Καλαμάτας έως την Μεθώνη» ζητά με ομόφωνη απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Πύλου – Νέστορος, που έλαβε στην τελευταία συνεδρίασή του (1/11/2019).

Επίσης αποφασίστηκε διαπαραταξιακή επιτροπή του Δήμου με επικεφαλής τον Δήμαρχο Παν. Καρβέλα να συναντηθεί «με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Αχιλλέα Καραμανλή, προκειμένου να επιταχυνθεί η ολοκλήρωση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων».

Συγκεκριμένα, η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πύλου – Νέστορος αναφέρει τα εξής:

Η χάραξη του νέου δρόμου Καλαμάτας – Ριζομύλου

«Για το μείζον ζήτημα της πορείας υλοποίησης του έργου αναβάθμισης του οδικού άξονα Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη, συνεδρίασαν την 1η Νοεμβρίου 2019 τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλου-Νέστορος αποφασίζοντας ομόφωνα:

  1. Τη συνάντηση του Δημάρχου Πύλου – Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα και των επικεφαλής των παρατάξεων, με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Αχιλλέα Καραμανλή, προκειμένου να επιταχυνθεί η ολοκλήρωση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων,
  2. Τη συνέχιση της διαδικασίας που είχε ήδη ξεκινήσει η προηγούμενη Κυβέρνηση, για τον δρόμο από τον κόμβο του Αεροδρομίου Καλαμάτας έως την Μεθώνη, η οποία επιτρέπει και την τμηματική του παράδοση,
  3. Την άμεση περιβαλλοντική αδειοδότηση του τμήματος του άξονα Καλαμάτα – Ριζόμυλος, ούτως ώστε να γίνει η μετάβαση στη δεύτερη φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας».
μοιραστειτε το:

Comments are closed.