Το δωρεάν σεμινάριο Yoga για τον »Ευκλή»

0

Την Κυριακή το πρωί στις 11 Νοεμβρίου 2018 στο Πάρκο του Ο.Σ.Ε., ο Σύλλογος Πεζοπόρων – Ορειβατών Καλαμάτας »Ο Ευκλής», στο βαγόνι του,  στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, είχε προγραμματίσει εκδήλωση ώστε οι πεζοπόροι και οι φίλοι του Συλλόγου να μάθουν την αξία της Yoga και των αναπνοών.

Τριάντα και πλέον άτομα παρακολούθησαν το δωρεάν σεμινάριο.

Η δασκάλα της Yoga Ξένια Πρεζεράκου ενημέρωσε τους συμμετέχοντες θεωρητικά και πρακτικά για τους τρόπους διαχείρισης του στρες, οι οποίοι μας είναι χρήσιμοι, ώστε να απαλλαχθούμε από τα παλιά στρεσογόνα περιστατικά που μπλοκάρουν το σώμα μας.

Λίγα λόγια για την δασκάλα:

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Νομική αρχικά σε πανεπιστήμιο της Ιταλίας ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Η πρώτη της γνωριμία με την.Yoga ήταν το 2010 όπου ήρθε σε επαφή με την Κundalini Υoga και ασκείται σε αυτήν έκτοτε. Πιστοποιημένη δασκάλα από την KRI (Kundalini Research Istitute) δασκάλα Yoga 1ου και 2 ου επιπέδου.

Τα τελευταία 7 χρόνια διδάσκει στην Αθήνα και στην Καλαμάτα ενώ ταυτόχρονα ανέπτυξε την ειδικότητά της για το στρες και το τραύμα στηρίζοντας ανθρώπους σε περιόδους στρες και τραύματος. Το 2018 πιστοποιήθηκε ως δασκάλα της Hatha Yoga, Kids Yoga και Aerial Kids Yoga.

Έχει μια κόρη 5 χρόνων και ζει μόνιμα στην Καλαμάτα.

Σύλλογος Πεζοπόρων Ορειβατών Καλαμάτας «ΕΥΚΛΗΣ»

μοιραστειτε το:

Comments are closed.