Το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας στο… σπίτι μας

0

Το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας φέρνει κοντά μας παραστάσεις που παρουσιάστηκαν τα τελευταία 2 χρόνια, ξεκινώντας με αυτές της περσινής διοργάνωσης.

Γιατί ο χορός δεν μπαίνει σε “καραντίνα”, είναι μέσα μας! Γίνετε δωρεάν συνδρομητές στο κανάλι του Φεστιβάλ στο youtube και παρακολουθήστε 2 παραστάσεις την εβδομάδα, ξεκινώντας από σήμερα, Τρίτη 07 Απριλίου 2020.

26ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Παράλληλα, η ομάδα του Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, βρίσκεται σε συνεννόηση και επαφή με το Δήμο, παρακολουθώντας τις εξελίξεις με την εξάπλωση του κορωνοϊού σε όλο τον κόσμο. Σημειώνεται ότι το 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας είναι προγραμματισμένο για 16 με 26 Ιουλίου 2020, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορούν να υπάρξουν απαντήσεις για το τι θα γίνει με την πραγματοποίηση του σπουδαίου πολιτιστικού γεγονότος.

«Όπως ήδη συμβαίνει με άλλους οργανισμούς, δημόσιες υπηρεσίες και επιχειρήσεις, έτσι κι εμείς δουλεύουμε από το σπίτι, κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορούμε για τη φετινή διοργάνωση και προσπαθώντας να μείνουμε αισιόδοξοι. Μέχρι να έρθουν καλύτερες μέρες, διατηρούμε ζωντανή την πίστη μας στην επιστήμη και την ελπίδα μας για συνεργασία μεταξύ όλων. Μένουμε ασφαλείς, Μένουμε υγιείς, Μένουμε σπίτι. Stay tuned and keep dancing», σημειώνει η ομάδα του Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.