Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε ο Ι. Μπουντρούκας στο ΚΙΝΑΛ

0
ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π. ΝΙΚΑ

Τον ασκό του Αιόλου στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ -όχι μόνο στην Πελοπόννησο- άνοιξε η ανακοίνωση της παράταξης “Πελοποννησιακή Συμμαχία” του Γιάννη Μπουντρούκα στις 23/9/19, σύμφωνα με την οποία «Δεν προτίθεται να προχωρήσει σε καμία προγραμματική σύγκλιση με την παράταξη της νέας Περιφερειακής Αρχής», αλλά – «στο πλαίσιο της αρχικής μας δέσμευσης και εξαγγελίας για συνεργασία με τη νέα Περιφερειακή Αρχή, που θα επιλεγεί, είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε την ουσιαστική συμβολή μέσα από θέσεις ευθύνης των μελών της παράταξή μας».

Ο πρ. πολιτευτής Μεσσηνίας με το ΠΑΣΟΚ και στέλεχος ΚΙΝΑΛ, Αλέξανδρος Βλαχογιάννης σε ανάρτησή του στο Facebook «με αφορμή την ανακοίνωση της «Πελοποννησιακής Συμμαχίας» για συνεργασία στην Περιφέρεια», όπως αναφέρει διερωτάται στον τίτλο της «ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΗΘΗ ή ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ;».

Ο κ. Βλαχογιάννης διατυπώνει τους φόβους του πως «τέτοιες λογικές, της λευκής επιταγής «χάριν της καρέκλας» και η εν πολλοίς άνευ όρων συνεργασία με τη συντηρητική παράταξη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, υπονομεύει την όποια προσπάθεια για την πολιτική και αυτοδιοικητική παρουσία και δράση της «Πελοποννησιακής Συμμαχίας» και της ίδιας της ύπαρξης της, θα μπορούσε δε να θεωρηθεί ως συνέχεια λαθεμένων επιλογών συμμετοχής και συνεργασίας με συντηρητικά σχήματα, με αποτέλεσμα το αρνητικότατο αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών».

Δείτε στη συνέχεια την ανάρτηση του Αλέξανδρου Βλαχογιάννη:

Τ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΙΧΜΗΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

Άμεση, αιχμηρή και αποκαλυπτική ήταν η αντίδραση του Τάσου Αποστολόπουλου, ο οποίος είχε υπάρξει και Γραμματέας Οργανωτικού του ΠΑΣΟΚ, του οποίου ο γιος Σωτήρης ήταν με τον Ι. Μπουντρούκα υποψήφιος στη Μεσσηνία, όπουήλθε πρώτος σε σταυρούς χωρίς όμως να εκλεγεί.

«Συμφωνώ απόλυτα Αλέκο», σημειώνει σε σχόλιό του στην ανάρτηση του κ. Βλαχογιάννη και αποκαλύπτει το γνωστό ότι η επιλογή Μπουντρούκα ήλθε άνωθεν. «Δυστυχώς αυτοί που δεν άφησαν τους 175 να συνεδριάζουν και να επιλέξουν τον επικεφαλής δε μιλάνε», αναφέρει ο κ. Αποστολόπουλος και προσθέτει: «Είναι οι ίδιοι που έκαναν την επιλογή στο πρόσωπο του Μπουντρουκα που εγώ προσωπικά στήριξα με κόστος για το καλό της παράταξης. Είναι οι ίδιοι που σήμερα προτάσσουν τις καρέκλες. Οι οποίες συγκλίσεις γίνονται σε όλο τον κόσμο πάνω σε προγράμματα και όχι σε καρέκλες». Προειδοποιεί δε ότι «πολύ σύντομα όμως θα ανοίξουν τα στόματα» και συμπληρώνει: «Οφείλει το Κίνημα Αλλαγής να μιλήσει πριν είναι αργά…».

Διαβάστε ολόκληρο το σχόλιο του Τάσου Αποστολόπουλου στην ανάρτηση του Αλέξανδρου Βλαχογιάννη:

Μ. ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΣ: ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ

«Πρόκληση για τους φίλους και τα στελέχη του Κινήματος σε ολόκληρη την Πελοπόννησο», χαρακτηρίζει ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας του ΚΙΝΑΛ Μενέλαος Γερονικολός, με ανάρτησή του στο facebook, τη «συνεργασία του κ. Γιάννη Μπουντρούκα, επικεφαλής της παράταξης “Πελοποννησιακή Συμμαχία”, η οποία στηρίχθηκε στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές από το Κίνημα Αλλαγής, με την περιφερειακή αρχή του Παναγιώτη Νίκα, υποψήφιου της Νέας Δημοκρατίας».

Με σκληρή γλώσσα ο κ. Γερονικολός κάνει λόγο και αυτός για επιβολή της υποψηφιότητάς του στην Πελοπόννησο, σημειώνοντας «Τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, τα όργανα του κόμματος, αλλά και τα μέλη της παράταξης του κ. Μπουντρούκα, ιδίως αυτοί που επέβαλαν την υποψηφιότητά του στην Πελόποννησο, οφείλουν να απαντήσουν στο αν αποδέχονται ή όχι τη συνεργασία με τη δεξιά και τη Νέα Δημοκρατία στην Πελοπόννησο».

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση (Δελτίο Τύπου) του Μενέλαου Γερονικολού στη συνέχεια:

«Πολιτικό σεισμό» χαρακτηρίζει την κίνηση του Ι. Μπουντρούκα σε δική του ανάρτηση στο facebook ο πρ. Γραμματέας της νεολαίας ΚΙΝΑΛ και τ. Αντιδήμαρχος Μεσσήνης, Νικόλαος Χονδρός, ο οποίος, γνωστοποιώντας ότι ο κ. Μπουντρούκας ήταν προσωπική επιλογή της κας Γεννηματά, θέτει τα ερωτήματα: «Πόσοι παρευρέθησαν στη συνεδρίαση, έχει γνώση η πρόεδρος που ήταν κ προσωπική της επιλογή, ποια είναι η θέση του γραμματέα, η θέση των νομαρχιακών επιτροπών; Ας συνεδριάσουν επιτέλους κ να πάρουν θέση». Σημειώνει δε «Ψηφίζαμε ΚΙΝΑΛ κι έβγαινε Νίκας».

Δείτε την ανάρτηση του κ. Χονδρού στο facebook στη συνέχεια:

Αντιδράσεις υπήρξαν επίσης και από άλλα στελέχη του ΚΙΝΑΛ, τόσο απο τη Μεσσηνία, όσο και απο άλλες περιοχές της Περιφέρειας πελοποννήσου, κάτι που προφανώς θα απασχολήσεις τα κεντρικά γραφεία και στελέχη του Κινήματος

μοιραστειτε το:

Comments are closed.