Τι συζήτησε ο Γ. Αθανασόπουλος με τον Λιμενάρχη

0

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος αύριο Σάββατο 18-5-19, στις 8 το βράδυ, θα πραγματοποιήσει ομιλία στον Αριστομένη.

Εξάλλου, ο Γ. Αθανασόπουλος χθες Πέμπτη 16-5-19 είχε συνάντηση με τον κεντρικό λιμενάρχη Καλαμάτας, αντιπλοίαρχο του Λιμενικού Σώματος Αντώνη Δουμάνη. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στα αλιευτικά καταφύγια Πεταλιδίου και Αγίου Ανδρέα, καθώς και στην αντιδιαβρωτική προστασία περιοχών του δήμου Μεσσήνης. Επίσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο προσωπικό στελέχωσης, ενώ τονίστηκε ότι θα επιδιωχθεί αγαστή συνεργασία των δύο πλευρών μετά τις εκλογές για τον καλύτερο έλεγχο της περιοχής ευθύνης του Λιμεναρχείου.

Στο μεταξύ στην Πιπερίτσα, Τρίοδο και Λάμπαινα, περιόδευσε την Τετάρτη 15-5-19, ο Γιώργος Αθανασόπουλος, μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του «Δύναμη Δημιουργίας». Ο κ. Αθανασόπουλος αντάλλαξε απόψεις με τους κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων για τα ζητήματα που τους απασχολούν. Η ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος, η βελτίωση των αγροτικών δρόμων, η κοινωνική φροντίδα είναι μεταξύ των προτεραιοτήτων του κ. Αθανασόπουλου, που, όπως είπε, θα προωθήσει ως δημοτική αρχή. Επίσης, στην Τρίοδο αναφέρθηκε στην αξιοποίηση του αεροδρομίου της Τριόδου ως πρότυπου κέντρου μηχανοκίνητου αθλητισμού ενώ επισήμανε και την αναγκαιότητα βελτίωσης της Επαρχιακής Οδού που διέρχεται από τις συγκεκριμένες κοινότητες.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.