Τιμήθηκαν οι απόστρατοι της Ελληνικής Αστυνομίας

0

H «Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας» γιορτάστηκε xθες 23 Ιουνίου 2019, Κυριακή των Αγίων Πάντων, σε όλη τη χώρα.

Στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού, στην Καλαμάτα, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ακολούθησε δέηση υπέρ των αποστράτων αστυνομικών, αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν και στις έδρες των άλλων Νομών της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Αρκαδία, στην Αργολίδα, στην Κορινθία κασι στη Λακωνία.

Η ανάγνωση της Ημερήσιας Διαταγής του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας κατά την εκδήλωση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής, στην Καλαμάτα

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν εκπρόσωποι των Πολιτικών, Δικαστικών και Στρατιωτικών Αρχών, εκπρόσωποι του επιστημονικού – επαγγελματικού κόσμου και των συνδικαλιστικών ενώσεων, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους, τους απόστρατους της Ελληνικής Αστυνομίας.

Επιπλέον, o Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Λακωνίας, ως ένδειξη αναγνώρισης της αποστολής των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), απένειμε τιμητικές πλακέτες στους αστυνομικούς που στελεχώνουν τις Ομάδες στη Λακωνία, καθώς και στον Διευθυντή Αστυνομίας Λακωνίας, Αστυνομικό Διευθυντή Ηλία Αξιωτόπουλο, ως επόπτη και συντονιστή των Ομάδων.

Tιμητική πλακέτα στον (συμπατριώτη μας) Διευθυντή Αστυνομίας Λακωνίας, Αστυνομικό Διευθυντή Ηλία Αξιωτόπουλο

Η εορτή των Αγίων Πάντων, έχει καθιερωθεί από την Πολιτεία και από την Ελληνική Αστυνομία ως ημέρα απόδοσης τιμής στους απόστρατους αστυνομικούς, ως ημέρα επιβράβευσης του έργου τους από την κοινωνία και τους πολίτες.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.