Τη Δευτέρα στο Πε.Συ. ο δρόμος Καλαμάτα – Ριζόμυλος

0
Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η μετάθεση για την επόμενη Πέμπτη 16 Ιουλίου επίσκεψη του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, στην Τρίπολη, που αρχικά είχε προγραμματιστεί για μεθαύριο Πέμπτη 9 του μήνα, διευκόλυνε την κατάσταση και δόθηκε χρόνος στο Περιφερειακό Συμβούλιο να συζητήσει σχετικά με την μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του δρόμου Καλαμάτα – Ριζόμυλος και να γνωμοδοτήσει επ’ αυτής.

Η αναβολή της επίσκεψης του κ. Καραμανλή στην Τρίπολη κρίθηκε επιβεβλημένη λόγω ανυπέρβλητων υπηρεσιακών υποχρεώσεων που ανέκυψαν για τον υπουργό Υποδομών.

Έτσι, το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, θα γνωμοδοτήσει σχετικά με την περιβαλλοντική μελέτη για τον δρόμο Καλαμάτα – Ριζόμυλος στην επόμενη προγραμματισμένη κατεπείγουσα συνεδρίασή του, τη Δευτέρα 13 Ιουλίου, στις 5 το απόγευμα.

Συγκεκριμένα, όπως γίνεται γνωστό, το Περιφερειακό Συμβούλιο στην εν λόγω συνεδρίαση θα συζητήσει επί της σχετικής μελέτης που αφορά την ΜΕΠΕ για τη βελτίωση και αναβάθμιση του υφιστάμενου δρόμου.

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβούλιου, ο κ. Νίκας αποδέχτηκε μετά από έντονους διαξιφισμούς και ένταση το αίτημα που υπέβαλαν έντονα οι παρατάξεις του κ. Πετράκου και του κ. Τατούλη, να συνεδριάσει το σώμα και να γνωμοδοτήσει επί της ΜΠΕ του δρόμου Καλαμάτας – Ριζομύλου, πριν την κάθοδο του κ. Καραμανλή στην Τρίπολη.

Μετά όμως την αναβολή της επίσκεψης του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, η προγραμματισμένη συνεδρίαση για το δρόμο θα γίνει κανονικά τη Δευτέρα το απόγευμα.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.